Wil jij een Operation Flashpoint: Dragon Rising pre-order code?

Operation Flashpoint: Dragon Rising is gisteren officieel gelaunched in Europa. De release voor de Verenigde Staten was iets vroeger, namelijk 2 dagen eerder op 6 oktober. Bij het pre-orderen gaven verscheidene webwinkels zogenaamde pre-order codes weg waarmee je speciale missies kon unlocken. Tevens kon je een flash-game spelen van Operation Flashpoint: Dragon Rising waarmee je deze missies kon unlocken. Er waren verschillende soorten missies te unlocken, waaronder Close Quarters, Debris Field, Encampment en nog meer missies. Wat blijkt nu? Deze zogenaamde pre-order codes zijn vrijwel identiek en zijn onder andere te gebruiken voor de PS3-versie. Dus wij hebben de pre-order codes voor je in een lijst zodat jij die exclusieve missies kan unlocken!

RaidT18Z – Night Raid
StrongM577 – Coastal Stronghold
AmbushU454 – Ambush
CloseQ8M3 – Close Quarters
OFPWEB1 – Encampment
OFPWEB2 – Debris Field

12 reacties

 1.    52 XP
  TopDutch's avatar

  jeeej vet.
  maar die OFPWEB1 en 2 code die had ik al van die site zonder die flash game te doen. Gewoon een beetje met de http link zitten kloten.

 2.    98 XP
  Ely's avatar

  Vet! Dat zijn gewoon 6 missies erbij! Thanks Oh ja die 2 laatste had ik al gekregen van dat minispel :).

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  nou mensen is deze game een aanrader ?

 4.    215 XP
  Bart013's avatar

  Wow 6 extra missies? De game telt er 11 toch? Dan zijn 6 extra missies best wel veel

 5.    162 XP
  Justdoit's avatar

  YEAH thanks!
  Heb hem vandaag binnen gekregen en ohhh wat is deze game vet zeg!
  Ben al wel een stuk of 12x dood gegaan in 2 missies XD

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heb de game niet, maar wel ff door gemaild

 7. Anoniem -   
  88.159.197.7 (Niet geregistreerd)'s avatar

  baggere game, vooral qua graphics imponeerd het niet ong slechter dan cod4 en je ai buddy’s zijn ronduit achterlijk te noemen..

 8.    162 XP
  Justdoit's avatar

  @88.159.197.7 (Niet geregistreerd):

  Jij vindt het gewoon zo’n baggere game, omdat het niet jouw type spel is.
  Deze game is voor de echte die-hard FPSfans die misschien wel graag ook eens écht soldaatje willen spelen, in plaats van een shoot en run game.

 9.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @88.159.197.7 (Niet geregistreerd):
  Je buddies zijn niet achtelijk, jij bent gewoon achtelijk (niet persoonlijk). Jij bent de officier, jij bent degene die zegt wat ze moeten doen. Als ze achtelijk doen is het jouw fout. En tuurlijk kunnen de graphics niet gelijk aan rl staan met zo’n mega-groot gebied.

 10. Anoniem -   
  82.169.192.31 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Review operation flashpoint 2 dragon rising voor de PS3 na circa 6 speeluren.

  Verwachting:
  Persoonlijk heb ik een hele tijd naar deze game uitgekeken. De combinatie tussen tactiek en schieten leek mij een welkome toevoeging aan de vele arcade shooters van de laatste tijd. De Russische ingame trailer die naar achteraf bleek fake graphics liet zien beloofde heel wat spectaculairs voor deze game. Toon in in later stadium bleek dat deze superieure graphics niet haalbaar waren werden er diverse trailers getoond met ingame beelden. De ingame beelden hadden niet meer de superieure beelden maar konden er zeker mee door.

  Gameplay:
  De gameplay van dit spel doet wat er verwacht mag worden. In een gigantisch grote open wereld ben je geheel vrij om een tactiek te bepalen om de vijand te verslaan. Er is keuze genoeg uit een arsenaal van wapens en voertuigen om je hierbij te helpen. Voor de spelers van de bekende arcade shooters is de gameplay even wennen want je komt niet terecht op een kaart waar 30 spelers met een gekleurd naambalkje boven het hoofd op elkaar aan het knallen zijn, maar op een rustige plek waar je eerst een tactiek bedenkt en dan met je team (die op een afstand niet te onderscheiden zijn van de vijand) de aanval inzet. En hou er rekening mee dat het eerste contact met de vijand makkelijk een kwartier of langer kan duren. Word je dodelijk geraakt bij dit contact kun je de missie weer van voor af aan beginnen. Ook het spotten van vijandelijke troepen verschilt veel met de normale FPS omdat zij bijna volledig opgaan in de omgeving. Dit werkt gelukkig wel twee kanten op want eenmaal liggend in het hoge gras ben je zelf ook onzichtbaar. Voor wat betreft realiteit steekt deze game goed in elkaar. De Controls van het team en de voertuigen voelen zeer goed en er is in dit geval meer sprake van een simulator dan van een FPS. Het aansturen van je virtuele maten in de singleplayer met het rad menu is even wennen maar werkt wel naar behoren. De intelligentie van je virtuele mede en tegenspelers is verassend goed.

  Grafisch:
  Grafisch is deze game in orde, maar zeker niet vernieuwend. Dat is jammer want je bent bij sommige missies wel 20 minuten onderweg naar de vijand en dan zou een grafisch hoogstandje toch wel wat extra’s geven. Misschien dat de kaarten te groot zijn voor een grafisch hoogstandje, maar persoonlijk had ik dan wel wat grond in willen leveren voor vernieuwende graphics. Het argument dat het in dit soort games gaat om de gameplay en niet om de graphics is natuurlijk waar, maar omdat deze game meer bedoeld is voor het grote publiek dan deel 1 door de Xbox360 en PS3 release ligt hier voor mij een minpuntje.

  Audio:
  Er is veel aandacht besteed aan de audio door codemasters. Alle geluiden van zowel de wapens als de voertuigen zijn digitaal opgenomen en in het spel verwerkt. De audio is dan ook formidabel.
  Multiplayer:
  Er is in eerste instantie door codemasters geen gebruik gemaakt van Dedicated Servers maar van een multiplayer met het peer to peer systeem. Dat is zonde want het P2P systeem is duidelijk inferieur aan de Dedicated Server wat duidelijk merkbaar is aan de kwaliteit van multiplayer mode. Persoonlijk denk ik dat de normale multiplayer ook geen lang leven zal hebben en enkel gebruikt zal worden voor co-op.

  Co-op:
  De co-op mogelijkheid is een groot pluspunt van deze game. Samen met je vrienden/bekenden de missies doorlopen al communicerend met een headset is zeker van meerwaarde. Het ontbreken van splitscreen co-op is wel jammer.

  Conclusie:
  Operation flashpoint 2 dragon rising is na 6 speeluren nog steeds geen miskoop geweest. Door de korte speelduur zal de inhoud van deze review zal dan ook met de tijd wel veranderen. Codemasters heeft een release gebracht die is wat ze beloofd hadden maar door enkele minpunten als bv. een gebrekkige multiplayer mijns inziens geen bestseller zal worden.

 11.    42 XP
  RaoulJ's avatar

  (y)

 12.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Lache joh 😉 Kan wel handig zijn als ik het spel win^^