Ontwikkelaar Curve Studios, bedenker van de game die voorheen Stealth Bastard heette, organiseerde een tijdje terug een wedstrijd om zo een nieuwe naam voor hun downloadbare game te verzinnen. Mocht de ontwikkelaar jouw inventieve hersenspinsel van een titel uitkiezen, dan zou je dik worden beloond met een PlayStation Vita, een kopie van Stealth Inc. – A Clone in the Dark (wat een leuke parodie is op de naam van de game Alone in the Dark) en een eervolle naamsvermelding in de credits.

Er volgt een onwaarschijnlijke uitkomst: in plaats van één winnaar zijn er maar liefst twee winnaars uitgekozen! De studio heeft uit de ruim 3500+ inzendingen uiteindelijk die van twee mensen uitgekozen om deze vervolgens te combineren tot de huidige titel. De gelukkigen hebben dan ook beiden de hoofdprijs gewonnen. Een zeer fraaie actie van Curve Studios, als je het ons vraagt.

Er zaten een paar andere interessante (en af en toe zelfs lichtelijk perverse) ideeën tussen alle inzendingen in waaronder bijvoorbeeld de naam ‘Stealth Orgasm’, alsook het ietwat vreemde ‘Ze goggles! Zey do something!’ en de classy titel ‘El Chappo Stealtho’.

Had jij ook meegedaan aan de prijsvraag? En zo ja, wat was jouw inzending? Wij zijn erg benieuwd!