ArcaniA IV: The Complete Tale uitgesteld naar 31 mei, prijs wordt verlaagd

De RPG fans onder ons hebben misschien afgelopen 5 april een titel gemist, namelijk ArcaniaA: Gothic IV: The Complete Tale. De voorheen PC- en Xbox exclusieve titel zou inmiddels al in de schappen moet liggen, maar de releasedatum is in stilte gekomen en gegaan.

Nu blijkt dus dat de game is uitgesteld naar 31 mei, wat te zien is op de officiële site van de Zweedse uitgever Nordic games, dat laatst op de frontpage verscheen vanwege de overname van de rechten van (onder anderen) de Darksiders en de Red Faction franchise.

The Complete Tale versie van ArcaniA: Gothic IV bevat de (standalone) uitbreiding “Fall of Setarrif”, waarin je nogmaals mag optreden als de redder van het land Argaan. Het lot ligt wederom in onze handen, je kent het zo onderhand wel.

Een klein voordeel van de anderhalve maand uitstel, is dat de game voor €29,98 zal verschijnen in plaats van de eerder opgegeven €39,98. Beter één korting dan géén korting, zullen we maar zeggen. Zal het lange(r) wachten de moeite waard zijn? We gaan het binnenkort zien!

Boxshot ArcaniA: The Complete Tale

ArcaniA: The Complete Tale

Releasedatum:
31-05-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Nordic Games
Ontwikkelaar:
ArcaniA: The Complete Tale komt in april naar de PlayStation 3
Gepubliceerd op 14 feb, 2013 om 12:21
  1.    7515 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Dat is wel een hele mooie prijs 😀

  2.    1384 XP
    Bappie-NL's avatar

    Zo dat is zeker een mooie prijs… Dat is het wachten best waard… 😉