Watch Dogs is zonder twijfel een game waar veel mensen naar uitkijken dit jaar. Ubisoft’s nieuwe topper wordt – welke volgens Game Mania verwacht wordt op 21 november – verschijnt zowel op de PlayStation 3 als de PlayStation 4. Uiteraard kan Watch Dogs niet zonder een speciale editie en hiervan zijn vandaag de eerste details naar buiten gekomen via retailer Game Mania.

De Watch Dogs Special Edition bevat een extra missie en na het voltooien van deze missie krijg je ook nog eens een Vehicle Expert perk. Hiermee ontgrendel je nieuwe auto’s en krijg je korting op een aantal exclusieve auto’s. De speciale editie kost €59,98 en is daarmee net zo duur als de standaard editie.

De beschrijving van de speciale editie leest het volgende:

De Special Edition bevat een extra Single-player missie, namelijk de Breakthrough Mission Pack: Er is geheime vergadering gaande. De Chicago Club doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De club heeft scramblers ingehuurd om bewakingsapparaten te blokkeren. Race door de stad om de scramblers te vinden en schakel ze uit. Bemachtig alle namen van degenen die de meeting bijwonen en upload hun foto s voor de rest van de wereld.Na het voltooien van de missie krijg je de Vehicle Expert perk: Krijg gratis voertuigen via je Underground Car Contact en krijg kortingen op exclusieve auto’s.