Eerder vandaag kon je onze review van Soul Sacrifice al lezen en daarin staat dat we de game op handen dragen. De PlayStation Vita is een absolute topper rijker en dat is reden genoeg voor Sony PlayStation om samen met ons de game weg te geven.

Wij mogen vier keer een exemplaar van Soul Sacrifice weggeven en het gaat hier om fysieke exemplaren, geen downloadcodes. Meedoen is als vanouds lekker gemakkelijk, want je dient enkel even de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Hoe heet het demonische boek in Soul Sacrifice?

Als jij het antwoord weet, dan dien je de onderstaande stappen nauwkeurig te volgen. Doe je dat nauwgezet en is je antwoord correct, dan zul je automatisch kans maken op een exemplaar van Soul Sacrifice.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Soul Sacrifice'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 mei 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.