Recent nam EA CEO John Riccitiello ontslag bij de softwaregigant en als gevolg hiervan zijn er de nodige reorganisaties aan de gang. Dit heeft niet alleen betrekking op de medewerkers, maar ook op games zelf. Kotaku komt namelijk met het bericht dat EA Tiger Woods 15 heeft geannuleerd om kosten te besparen.

In de eerste instantie was het plan om de game uit te besteden aan een andere ontwikkelaar, zodat EA Tiburon de tijd had om Tiger Woods 16 te optimaliseren voor de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox, aldus bronnen van Kotaku.

Nadat Riccitiello ontslag nam heeft EA het deel voor volgend jaar maar helemaal geannuleerd en mensen uit het ontwikkelteam op andere games gezet. Dit betekent overigens niet het einde voor de franchise, maar vanuit financieel perspectief is het voordeliger om er een jaartje tussenuit te gaan.

Dit is overigens niet officieel bevestigd door EA, maar met de aandeelhoudersvergadering op komst waar de jaarcijfers gepresenteerd worden zullen we ongetwijfeld meer horen. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan zul je je tot 2015 moeten vermaken met Tiger Woods PGA Tour 14.