Stemacteur Kevin Conroy die in de jaren ’90 de stem verzorgde van Batman/Bruce Wayne in de cartoons, en recentelijke de twee Arkham games, zal hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren voor de aankomende Batman: Arkham Origins titel die voor later dit jaar gepland staat. Warner Bros. gaat zich met de Origins game richten op de beginjaren van The Dark Knight terwijl Arkham Asylum en Arkham City reeds over een door de wol geverfde Batman beschikten in de tegenwoordige tijd.

Een jongere Batman betekent dus ook gelijk een jongere stemacteur bij Warner Bros. Deze zou dan ook al intern bij Warner Bros Games Montreal bekend zijn. Overigens zal Batman: Arkham Origins niet door Rocksteady ontwikkeld worden, maar zal Warner Bros. Games Montreal zelf de honneurs waarnemen.

Voormalig Star Wars acteur Mark Hamill die de stem van The Joker verzorgde in zowel de cartoons alsmede de twee recente Arkham games heeft al laten weten dat hij niet terug zal keren in de komende prequel.

Batman: Arkham Origins verschijnt komende 25 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U. Ontwikkelaar Armature Studio heeft een spin-off titel in productie voor de PlayStation Vita die luistert naar de naam: Batman: Arkham Origins Blackgate. Deze moet gelijktijdig met Batman: Arkham Origins in de schappen liggen.