Dead Island ontwikkelaar kondigt Hellraid aan

Van de makers die je games als Dead Island en Call of Juarez hebben gebracht, komt een gloednieuw first person avontuur: Hellraid. Hellraid is een nieuw IP dat eerder schuilging onder de werktitel ‘Project Hell’, maar dat later hernoemt werd, zoals wel vaker het geval is bij werktitels. Zoals de naam al doet verwachten zul je aardig wat ondode creaturen tegenkomen, als we de vrijgegeven screenshots mogen geloven. Gelukkig is ontwikkelaar Techland geen vreemde op het gebied van zombies.

Hellraid wordt omschreven als een ‘first person coöp slasher’ en zal zowel een singleplayer campagne bevatten als een multiplayer modus, waarin het de bedoeling is dat je bewoners van de Hel vernietigd en ondertussen strijd tegen je vrienden in een race voor punten en beloningen. Tot dusver klinkt het in ieder geval goed.

De screenshots geven niet een heel duidelijk beeld als het gaat om hoe de game zal spelen, maar ontwikkelaar Techland meldt dat de game zal beschikken over ‘mêlee, ranged and magical weapons’. Het zou ook de nadruk moeten liggen op willekeurig gegenereerde content en de vijanden en loot zullen iedere keer anders geplaatst worden, wanneer je de game weer opstart.

Hellraid staat gepland voor een release later dit jaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Los van alleen de interessante naam, heeft dit concept onze interesse aardig gewekt. Wat zijn jouw gedachten hierover? Laat het ons weten in de reacties beneden!

Boxshot Hellraid

Hellraid

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Deep SIlver
Ontwikkelaar:
Techland zet ontwikkeling Hellraid stop
Gepubliceerd op 22 mei, 2015 om 13:29
Hellraid uitgebreid te zien in 20 minuten durende gameplay demo
Gepubliceerd op 19 sep, 2014 om 16:58
In actie gezien: Hellraid
Gepubliceerd op 16 jul, 2014 om 10:15
Kom alles te weten over Hellraid in nieuwe trailer
Gepubliceerd op 17 jun, 2014 om 17:00
 1.    219 XP
  jiang153's avatar

  Gewoon Dead island met een andere naam dus

 2.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Geen game voor mij, ik hou niet van horror

 3. Anoniem -   
  178.84.30..xxx's avatar

  De beelden zien er niet echt current-gen uit, tenzij het CGl beelden zijn voor de PS3 etc. Misschien een PS4 en neebox release?

 4.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  als het een dead island achtige game is met een fantasy sausje ga ik het wel kopen..lijkt me tof!

 5.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ben benieuwd.

 6.   
  Mechromancer's avatar

  Kom maar op met die game!