Resistance 3 in 2011?

Bij de launch van de PlayStation 3 in Europa was er een groot gebrek aan launch-titels. Er was alleen één topgame. Dan heb ik het natuurlijk over de Resistance-franchise. Het eerste deel, Resistance: Fall of Men, viel bij veel mensen in de goede smaak. Dus een deel 2 kon natuurlijk niet wachten en ontwikkelaar Insomniac Games ging gelijk aan de slag met deel 2 welke al een aardig tijdje in de winkels ligt. Voor degene welke deel 2 hebben gespeeld zullen vast en zeker gemerkt hebben dat deel 2 een open einde heeft en dat er natuurlijk een vervolg op komt.

Nu is er in een billboard verschenen in Shreveport waarop Resistance 3 staat. Dit viel een member van het neogaf forums op. Op de plek waar het billboard staat worden zeer vaak films gefilmd. Dus de kans is zeer groot dat de billboard met Resistance 3 erop in een film komt voor reclame. Het enige wat niet zo slim is van Sony is dat ze de billboard er iets te vroeg hebben geplaatst en dat iedereen het nu kan zien. De geruchten gaan dat de film waarin de billboard te zien is de film Battle: Los Angeles is. Deze film wordt uitgegeven door Sony Movie Entertainment. Deze film gaat over een invasie van aliens in Los Angeles. Toevallig lijkt het verhaal in de Resistance-franchise hier veel op, alleen hier zijn de mensen gemuteerd in Chimera’s. De film zal in 2011 verschijnen en wie weet zal ook de game Resistance 3 in 2011 verschijnen. Tot die tijd, houdt PS3-Sense in de gaten voor meer nieuws!

21 reacties

 1.    1267 XP
  luctheman's avatar

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 2. Anoniem -   
  86.83.212.229 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik heb ook nog een plaatje gezien, met hetzelfde billboard, maar dan een andere omgeving O.o

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lol echt ook in de middel of nowhere.

 4.    24 XP
  Kezza's avatar

  Ik vond resistance echt geen topgame, vond het echt een scheitgame, wat slecht zeg

 5. Anoniem -   
  77.164.3.81 (Niet geregistreerd)'s avatar

  dan mogen ze bij insomniac wel harder werken aan een betere graphics beter A.I en kijk dan maar aub af bij hoe een ander het doet en leer van de pluspunten van een andere ontwikkelaar die topgames aflevert . meer lineair dan resistance zul je niet gauw vinden . niks kan kapot , ja ok als je tig keer op zo n radio slaat gaat het eindelijk een keer kapot . tactische plekken zijn ook nergens te vinden in resistance de online maps zijn zwak . een magazijn moeten leegschieten slaat ook nergens op doe dan minder munitie .wat meer realisme mag er wel inkomen qua schieten. gebeurt dat niet koop ik niet nog eens een veel te duur ( ja sorry 75 euro ) voor een slap spel waar ik veel meer van had verwacht .schaamteloos dik geld vragen voor een bout spel ga zo door insomniac.

 6. crew Redacteur -    1887 XP
 7. Anoniem -   
  77.164.3.81 (Niet geregistreerd)'s avatar

  bij ps3 hype waarschijnlijk lol

 8.    229 XP
  csvichf's avatar

  volgens my zie je the statue of liberty by de a speelthet in new york af?

 9.    103 XP
  Chipsoft's avatar

  @csvichf: inderdaad.

 10.    665 XP
  SaykOdelik's avatar

  ik heb Resistance 1 keer gespeeld gelijk weg gelegt

 11.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Hoop wel heb deel 1 en 2:)

  . Er was alleen één topgame.
  Ben NIET mee eens! Moterstorm bijvoorbeeld;)

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @csvichf: en bij de ‘I’ Empire State Building 😉

 13. Anoniem -   
  213.93.57.126 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik wil toch even zeggen dat je vergeet dat Motorstorm er ook nog was tijdens de launch en deze was veel beter dan resistance. On Toppic, Ik hoop wel dat ze in deel 3 de graphics was opkrikken en het verhaal weer zo als in deel 1 vertellen.

 14.    1949 XP
  elazzja's avatar

  yeah

 15.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @213.93.57.126 (Niet geregistreerd):
  Wat ben je grappig man :rofl1:. Van 2 compleet verschillende genre game’s zeggen welke beter is.

 16.    7 XP
  Robin190's avatar

  Dat open einde viel toch ook wel mee?
  Hale stond op het punt te transformeren in zo’n creature, en werdt gekilled…. Afgelopen

 17.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Deze moet dan wel veeeeeel beter worden als resistance 2

 18.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Resistance 1 vond ik veel beter en heb ik veel langer gespeeld dan het tweede deel. De kleurenfilter uit het eerste deel miste ik in deel 2. Ook het schieten, zowel off- als online, voelt vreemd aan. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het hersenloos en eindeloos knallen op Titans in samenspel… Lame! Wanneer een klassementspel gedaan is, kun je niet direct een nieuw zoeken en moet je weer doorheen het hele menu klikken. Uiteindelijk heeft het verhaal in de singleplayer me het meest geboeid.

 19.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Lekker.

 20.    818 XP
  Josthemaster's avatar

  Supertof dat Res3 in de maak is maar dan mogen de graphics wel echt flink op de schop en revolutionair zijn en minstens net zo mooi als Uncharted 2 of verder zijn compleet FULL HD zijn en 4 co op modus en etc,ben zeer benieuwd.

 21.    5 XP
  kaminski_'s avatar

  Kan niet wachten…