Beta van ModNation Racers wordt al gespeeld?

Games met veel user created content zijn sinds de PlayStation 3 aardig gewild. Denk maar eens aan de topgame LittleBigPlanet die het overweldigend heeft gedaan. Tijd voor Sony om een tweede game uit te laten komen met een soortgelijke game. Die werd ook aangekondigd op de E3 en volgend jaar mogen wij dan ModNation Racers verwachten, welke ook weer een PlayStation 3 exclusive is.

LBP kreeg een beta, maar natuurlijk ModNation Racers ook. Volgens TheGamerAccess is de beta al zelfs onderweg en wordt deze op dit moment gespeeld door een medewerker van Sony. Amerikaanse gamers die de GOTY (Game Of The Year) editie van LittleBigPlanet hebben gekocht, krijgen sowieso al de beta. Laten we hopen dat wij ook de beta krijgen van deze nieuwe, vrolijke game.

9 reacties

 1. Anoniem -   
  87.213.35.62 (Niet geregistreerd)'s avatar

  wat vinden jullie eigenlijk van deze spel ? lijkt wel beetje op mario kart ofzo ๐Ÿ™‚ is wel geinig spel.. of het een must buyer word.. word voor mij afwachten..

 2.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @87.213.35.62 (Niet geregistreerd):
  Mij lijkt het echt een zeer puik spel xd
  Ik ga em wel kopen

 3.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Lijkt me wel een grappig spel ๐Ÿ˜‰

 4.    872 XP
  -Sander's avatar

  ’t zegt me vrij weinig dit spel.

 5.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Vanaf de E3 zit ik hierop te wachten. Het lijkt me echt een te gek spel

 6.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Lijkt me wel leuk, alleen gaat denk ik vervelen zoals Mario kart. maarja voor de fan ๐Ÿ™‚

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Als daat zo is wil ik ook, lijkt me best vet ๐Ÿ˜€

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Deze game lijkt me lachen, als ik geen beta heb laat dan please snel de demo komen (en niet net als bij LBP half jaar later ofzo :()

 9.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  @-Sander: dan moet je even de trailer kijken. Het is opzich wel een vet spel, het lijkt een beetje op trackmania nations voor de PC. Je kan je eigen baan bouwen. Volgens mij ook je eigen wagentje painten/bouwen en je poppetje bewerken, maar dat weet ik niet zeker! (Nu weet ik t wel zeker, het is mogelijk, YAY!: http://www.youtube.com/watch?v=jf0uKjEr-Tw )

  Het is een spel wat je voor 20-30 euro moet kopen want anders is het sonde van je geld. Je kan er wel lang mee bezig zijn, het is immers gebaseerd op user-created content.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt ๐Ÿ˜‰

  (Hier heb je een link naar een youtube filmpje met die trailer, nu hoop ik dat hij werkt: http://www.youtube.com/watch?v=Tyk3CC3vyyg )