Wil jij graag een Infernal Helm en bonus ervaringspunten verkrijgen in Diablo III? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de game pre-orderen, want dan krijg je het eerder genoemde item en de bonus gratis en voor niks.

Blizzard kondigde het nieuws aan dat je vanaf nu de game kunt pre-orderen voor de PlayStation 3. Volgens de officiële site zal het reserveren van de game je een Infernal Helm opleveren, waardoor je een boost in ervaringspunten krijgt ongeacht het personage waarop je het hebt uitgerust. De kracht van de helm vergroot wanneer jouw nephalem’s kracht dat ook doet, dus zul je de helm goed kunnen gebruiken tijdens het levelen van jouw personage.

‘We’ve poured blood, sweat, and hellfire into creating an epic Diablo III experience for PlayStation gamers. In addition to including all the improvements from the PC version over the past year, we’ve made several updates to Diablo III for play on the PS3. We got a ton of positive feedback from players who tried the game at PAX East, and we can’t wait to get it into everyone’s hands later this year.’

Blizzard laat ook weten dat de PS3 versie van Diablo III helemaal up-to-date en geoptimaliseerd is om de PlayStation 3 gamers de intense, bloederige en in het hellevuur gedoopte ervaring te geven die we verwachten. Ook hebben ze meerdere aanpassingen gemaakt aan het gebruikersmenu, ofwel de ‘user interface’, zodat er gemakkelijker mee te navigeren is op de PS3, aangezien een controller wat beperkingen met zich meebrengt ten op zichte van een computermuis.

Spelers kunnen de demonen die rondhuizen in de wereld van Tristram in hun eentje verslaan, al is het natuurlijk een stuk leuker om dat met een groep van tot en met 4 spelers te doen. Dit kan je naast elkaar op de bank doen, of online via het PlayStation Network in iedere denkbare combinatie. Het kan dus bijvoorbeeld zo zijn dat je samenspeelt met één iemand naast je en twee andere mensen online.

Het dynamische cameraperspectief moet het uitroeien van het kwaad doen aanvoelen als je tweede natuur. Ben jij geïnteresseerd in de PS3-versie van de game of heb je al genoeg gezien op je PC?