Bekijk hier de nieuwste Fuse trailer

Later deze maand zal Fuse gaan verschijnen en dit is de nieuwste game van Insomniac die voor het eerst een multiplatform game uitbrengt sinds jaren. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven die toont hoe het is om het met vier man tegen de rest van de mensheid op te nemen.

Check de trailer hierboven en verwacht eind deze maand, begin volgende maand onze review van Fuse.

Boxshot Fuse

Fuse

Releasedatum:
30-05-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  Het is zo zonde dat deze game waarschijnlijk volledig in vergetelheid raakt, terwijl het insomniac games kennende een spel wordt met een goed verhaal en weinig bugs.

  Kijk nu alleen al naar het aantal vieuw, 95 op het moment dat ik dit schrijft terwijl posts eromehen 300, 500 of zelfs 600 views hebben terwijl ze later gepost worden. Als EA er nu wat marketing geld tegenaan gooide om er echts iets van te maken… sigh, jammer. Ik ben benieuwd naar onze review score volgende maand.

 2.    8480 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik weet het niet… Het ziet er leuk uit maar ik weet het niet 😮

 3.    1358 XP
  insanespartan's avatar

  Gfx baldadig achteruit gegaan sinds ze mp zijn gegaan

 4.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @MTR-Gamer: Wat ik helemaal slecht vind is dat de game qua stijl volledig veranderd is van origineel en geinig naar generiek. Weet niet of het komt door EA die wellicht hebben gezegd: kies voor die stijl, want spreekt breder publiek aan en dus meer sales of dat het een eigen move was van Insomniac. Door de stijl alleen al kijk ik er niet meer naar uit…

Eerste scores Fuse zijn erg matig tot oké
Nieuwe Fuse trailer laat strategische ‘tips and tricks’ zien
Fuse krijgt een launch trailer
Preview: Fuse – In coöp knalden we er flink op los