Gisteren hebben we met zijn allen kunnen smullen van drie gloednieuwe GTA V trailers waar ons olijke trio van protagonisten werd uitgediept. Tevens zagen we ook nog wat andere karakters voorbij komen waarmee we straks te maken krijgen in de game zelf. Vandaag bekijken we die wat nader.

Als je de trailer(s) van gisteren gemist hebt, hierboven kun je deze nog eens terugkijken.

Michael

Michael is een voormalig bankrover die een leuke deal heeft weten te sluiten met de FIB, waardoor hij nu riant kan leven en zijn gezin alles kan geven wat hun hartjes begeren. Hij is één van de hoofdrolspelers.


Trevor Phillips

Trevor geeft de term ‘white trash’ een nieuwe betekenis. Als oude bekende van Michael is hij zijn tegenpool in alles en leeft zijn leven dan ook in een trailerpark. Totaal losgeslagen en asociaal zijn woorden die hem goed omschrijven. Het is goed mogelijk dat toen Michael een deal sloot met de FIB, dat Trevor daar allesbehalve gunstig is bij uitgekomen.

Franklin

Franklin is een oud street-gangster en komt uit South Los Santos en kijkt altijd uit naar nieuwe kansen, waarbij hij zich kan profileren. Franklin werkt als een Repo-man (iemand die goederen terug haalt die niet betaald zijn) voor een groepje Armeniërs die handelen in peperdure auto’s die voornamelijk verkocht worden aan rijke patsers. Franklin komt langs als de rekening niet betaald is om de auto weer in beslag te nemen, vaak gaat dit gepaard met geweld. Franklin en Michael zijn bevriend met elkaar en vaak genoeg wenst Michael dat Franklin de zoon was die hij nooit heeft gehad.

Amanda

Amanda is de vrouw van Michael en de moeder van Jimmy en Tracy. Uit de trailer kunnen we opmaken dat ze Michael bedriegt met haar tennisleraar.


Jimmy

Jimmy is de zoon van Michael en Amanda en extreem lui. Hij slijt zijn dagen met gamen, maar heeft net als zijn vader de ambitie om zich hogerop te werken in het criminele circuit.Tracy

Tracy is de dochter van Michael en Amanda en zus van Jimmy. Verdere informatie ontbreekt momenteel over haar.Ron

Ron is de buurman van Franklin en is extreem paranoïde en dol op complottheorieën.
Michael’s therapeut

De nog naamloze therapeut van Michael gelooft dat Michael zelf verslaafd is aan chaos.Chop

Chop is de rottweiler van Franklin en hij assisteert hem tijdens missies om eventuele belagers te grijpen wanneer Franklin een auto terughaalt.