Obsidian Entertainment is bezig met een ‘unieke next-gen titel’


Obsidian Entertainment, bekend van Fallout: New Vegas en Star Wars: Knights of the Old Republic II, is bezig met wat ze zelf noemen een “unieke next-gen game”. Deze informatie is aan het licht gekomen door een vacature op de site van de ontwikkelaar zelf.

Voor de vacature moet je missies/quests, events, monster encounters, uitdagingen en beloningen verzinnen en uitwerken. Dit klinkt redelijk als een RPG en daarbovenop komt nog dat “ervaring met het werken aan games met role playing elementen” een pré is.

CEO Feargus Urquhart van Obsidian Entertainment sprak recentelijk over een aantal games die hij graag nog zou willen maken. Zo sprak Fallout: New Vegas 2 hem wel aan en hij wilde bij Disney aankloppen voor een nieuwe Star Wars titel. Vanwege het feit dat RPG-elementen een grote rol spelen in de nog onbenoemde titel staan beiden mogelijkheden nog open als Obsidian’s nieuwe game. Maar, aangezien de game zo uniek is, bestaat er ook nog de optie dat het hier om een compleet nieuwe IP gaat.

 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  “Zo sprak Fallout: New Vegas 2 hem wel aan en hij wilde bij Disney aankloppen voor een nieuwe Star Wars titel. Helaas lijkt het vanwege de RPG elementen die in deze game zitten geen van beide te worden.”

  de laatste keer dat ik fallout speelde was het nog een rpg

 2.    222 XP
  Kappie1977's avatar

  @VaVeTi: precies dat ik ook wilde zeggen! :-/

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  dat ^

 4.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik hoop dan dat ze met leuke en originele nieuwe IP’s komen.