http://www.psx-sense.nl/images/file/img_518292b7bcaa6.jpg

Een stad leeft niet zonder mensen, dit is eigenlijk onmogelijk. In Saints Row: The Third werd dit maar al te goed duidelijk. De stad zelf was immers prachtig, maar het feit dat er niemand in te bekennen was haalde alle sfeer eruit. Rockstar beseft hoe belangrijk het is dat er voetgangers zijn en zetten met GTA V dan ook een nieuw record.

Rockstar meldt dat Grand Theft Auto V maar liefst vijf keer zoveel voetgangers heeft als GTA IV. Nu was GTA IV niet overdreven druk, maar ook absoluut niet leeg, het feit dat we dus vijf keer meer krijgen is verbazingwekkend. Dit zorgt voor veel meer levendige straten en voor nog meer chaos.

Daarnaast zal er ook veel meer te doen zijn in de stad en is er een verbluffend hoog niveau van detail. Zo kun je een tourbus nemen langs huizen van bekende Hollywood-sterren, zijn er filmposters tegen de muren aangeplakt, heb je mensen in een kostuum die je proberen te entertainen etc.

Rockstar noemt GTA V een game die technisch gezien een enorme stap vooruit heeft gemaakt tegenover GTA IV. Ze hebben L.A. nagenoeg perfect nagebouwd.

Rockstar says there will be five times as many pedestrians in GTA V as there were in Grand Theft Auto IV

The game is a “massive” technical step up from GTA IV, the team has nailed the look of LA