http://playsense.nl/images/file/img_518293c46a573.jpg

Ook in GTA V zullen we weer aan de slag kunnen gaan met een telefoon, dit keer uitgebreider dan in GTA IV. De naam van deze telefoon is iFruit, heel toepasselijk een parodie op de iPhone van Apple en deze kent een aantal interessante features.

Deze nieuwe telefoon kan gebruikt worden om foto’s te maken, in-game, die je vervolgens kunt uploaden naar Rockstar’s Social Club of een social media service. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van een foto in GTA V die je vervolgens met de iFruit kunt uploaden naar je Twitter of Facebook. Video’s is nog niet bevestigd, maar het kan zijn dat dit ook mogelijk wordt.

De telefoon biedt ook ondersteuning voor apps en is uitgerust met een browser, social media, kalender, replay missions app en nog drie die Rockstar niet genoemd heeft.

iFruit, the game’s new phone, can be used to snap pictures and upload them to Rockstar’s Social Club or your own our social media page. Recording videos seems likely.

The phone also has apps. In addition to the camera there is internet, contacts, social media, a calendar, and a replay missions app. There are three more Rockstar hasn’t yet detailed.