http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5182a178b1330.jpg

Vandaag is er een hoop nieuwe info naar buiten gekomen over GTA V, veel daarvan ontkracht zelfs eerdere info. Zoals we allemaal weten stond GTA V eigenlijk gepland voor een release in de lente, maar dit is onlangs uitgesteld naar september. Dit is een dikke 6 maand extra en het lijkt erop dat ze dit bij Rockstar maar al te goed gebruiken.

De reden voor uitstel is waarschijnlijk niet eens het feit dat de game nog niet af was, maar omdat men meer heeft toegevoegd. Eerdere info van onder andere de Game Informer preview vertelde ons dat er bijvoorbeeld geen RPG-elementen waren. Vandaag lezen we echter dat we wel degelijk skills en specials krijgen bij personages. Zal Rockstar hier dan toch op teruggekomen zijn?

Daarnaast hebben we nog het kopen van bedrijven, huizen, garages etc. Rockstar meldde dat dit niet zou komen en vandaag meldt de uitgever met trots dat dit wel gaat gebeuren. Begrijp ons niet verkeerd, hier zijn we enorm blij mee, maar we hebben het gevoel dat dit iets te maken heeft met de eerdere uitstel.

Gamers hebben massaal gereageerd op de details die naar buiten gebracht werden in de eerste ronde previews, vorig jaar november. Toen was het opeens behoorlijk stil rondom GTA V tot een aantal screenshots later met nieuws dat de game uitgesteld was. Vandaag is de game dan eindelijk weer in het nieuws en worden we gebombardeerd met nieuwe info en toevoegingen. Heeft Rockstar er dus toch goed aangedaan om de game uit te stellen? De toevoegingen vinden wij namelijk helemaal geweldig en we zijn er blij mee dat Rockstar hierop teruggekomen is.