Eerste DLC voor Operation Flashpoint: Dragon Rising binnenkort al

De nieuwe tactical first person shooter van Codemasters doet het goed, ondanks een paar kleine bugs. Gelukkig hebben wij van Codemasters te horen gekregen dat er een patch uitkomt welke dit gaat verhelpen. Operation Flashpoint: Dragon Rising kan je nu al een succes noemen, maar ze zijn bij Codemasters nog niet helemaal klaar mee.

De executive producer van de game Sion Lenton heeft namelijk bevestigd tegenover de Engelse Telegraph dat we binnen een paar weken de eerste downloadable content (DLC) kunnen verwachten. Verwacht niet een standaard DLC voor de game, want ze hebben grote plannen voor Operation Flashpoint: Dragon Rising. Houdt PS3-Sense in de gaten voor meer informatie over de aankomende DLC voor deze game.

“We’ve got some very ambitious plans with DLC – our first pack is coming up in a matter of weeks.

Our team are already prototyping all sorts of stuff to be released as DLC and we’re really excited about it. It’s a really different type of market now; I remember five or six years ago, you’d get a game, finish it, put it back on the shelf and that was it. But now it’s almost as though the game’s release is just the beginning, really.

Ours is a game that lends itself very well to expansion – there will be weapons packs, map packs – all sorts of things we can do to get our product out there.”

7 reacties

 1.    107 XP
  mvdr4life's avatar

  interessant, hoop niet dat het te duur word die dlc

 2.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  Goed nieuws natuurlijk. Ze zouden eigenlijk die packs gratis aan moeten bieden, maar als ze erg goedkoop zijn zijn ze het overwegen waard 😉 Wel jammer voor PS3 gebruikers dat er geen editor is, dan kon je tenminste nog zelf missies bouwen.

 3. Anoniem -   
  84.25.152.188 (Niet geregistreerd)'s avatar

  npd

 4. Anoniem -   
  84.25.152.188 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik vind het spel super maar online legt dat spel erg veel we zijn met 3 man een uur bezig om een uurtje lekker te kunnen gamen dat is wel een groot minpunt voor een game die voledig co-up is hoop dat dat snel verandert.

 5.    56 XP
  wajan7's avatar

  oke wel oke maar heb met het wijnige geld dat ik heb uncartit besteld

 6.    100 XP
  slpschttr's avatar

  @84.25.152.188 (Niet geregistreerd):

  volledig mee eens, laat ze eerst maar eens zorgen dat ie goed draait!!

 7. Anoniem -   
  82.169.192.31 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik investeer geen cent meer in dit spel als codemasters niet over de brug komt met een fatsoenlijke multiplayer. Dat ze eerst maar zorgen dat het spel loopt voordat ze hun zakken weer verder gaan vullen.