http://playsense.nl/images/file/img_5187dad0b1e75.jpg

GTA V is voor nu alleen nog maar aangekondigd voor de PS3 en Xbox 360, maar het lijkt erop dat hier verandering in gaat komen. Op zowel Amazon als GamesOnly.AT duikt de game namelijk vandaag op als PC-versie. Toen gevraagd werd of de beschrijving correct is beweerde GamesOnly.AT dat het inderdaad klopt en dat er ook een poster bij zit. De aankondiging dat GTA V dus naar PC komt zal ongetwijfeld snel komen.

GamesOnly maakte alleen ook een kleine blunder, de Special Edition van GTA V werd namelijk ook in de beschrijving toegevoegd. Volgens een GTAForum is GamesOnly tevens de grootste retailer op gamesgebied in Duitsland en dus een betrouwbare winkelketen. Gelukkig werd de omschrijving van de Special Edition op tijd gezien door fans en kun je die hieronder bekijken.

De Special Edition bevat onder andere een SteelBook met exclusieve artwork en een wereldkaart. Daarnaast krijg je exclusieve in-game content zoals Stunt-Planes challenges, bonus outfits en tattoos, exclusieve wapens en een special abilities booster.

SteelBook with exclusive Artwork
World map
Stunt-Planes challenges
Online-Store concessions
Bonus outfits
Bonus Tattoos
Special Abilities Booster
Exclusive weapons