Aantal nieuwe Killzone: Shadow Fall details verschenen


Guerrilla Games toonde tijdens de PlayStation Meeting in februari eerder dit jaar hun PlayStation 4 game, Killzone: Shadow Fall. Sindsdien wordt er zo nu en dan nieuwe informatie vrijgegeven en vandaag hebben we ook weer wat nieuwe details via de nieuwste uitgave van de GameInformer.

De game start op Vectaanse thuisplaneet waar de Helghast vrij kunnen rondlopen. Er is een vrede, maar de spanning is wel continu voelbaar. Dit komt vooral door de culturele verschillen dus dat komt vroeg of laat tot een uitbarsting, met een grootschalig gevecht tot gevolg.

Het team dat aan de game werkt kijkt naar verschillende manieren om de bestaande Killzone systemen verder uit te breiden, dus het valt te hopen dat we innovatieve nieuwe dingen uiteindelijk in de game gaan zien. In ieder geval zijn de game mechanics opgelapt voor een betere uitwerking.

Als laatste beetje informatie; het is mogelijk om bovenop vijanden te springen en een zogenaamde ‘death-from-above’ manoeuvre uit te voeren. Verder is het mogelijk om tussen verschillende modi op je wapens te wisselen en als je close range wapens gebruikt kun je met een druk op de knop een vizier omhoog laten springen om er een long range wapen van te maken.

Boxshot Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Not bad, maar het is nog zo ver weg!

 2.    1060 XP
  nis156's avatar

  Nice 😀

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  lekker