De muziek van Ragnarok Odyssey Ace wordt mede mogelijk gemaakt door de componist van Final Fantasy, Nobuo Uematsu


Kortgeleden werd bekend dat de jongste titel in het Ragnarok universum – Ragnarok Odyssey Ace – niet alleen in Japan zal verschijnen, maar ook naar Europa komt.

Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat Ragnarok Odyssey bovenverwachting goed verkocht de afgelopen paar maanden en dus is het een veilige zet de wat uitgebreidere versie ook naar het Westen te brengen.

Naast de extra content die de game rijk is in de vorm van dungeons, kun je ook nog genieten van de gouden tonen van Nobuo Uematsu. Hij is degene die ervoor zorgde dat het verhaal in Final Fantasy steeds meeslepender werd door middel van muziek. Dat belooft enorm veel goeds voor de soundtrack van Ragnarok Odyssey Ace en we kunnen dan ook niet wachten om het eindresultaat te beluisteren.

Niet bekend met het werk van Nobuo Uematsu? Check dan één van zijn meesterwerken hieronder: “To Zanarkand” uit de PS2 titel Final Fantasy X.

Boxshot Ragnarok Odyssey Ace

Ragnarok Odyssey Ace

Releasedatum:
20-02-2013
Genre:
JRPG
Uitgever:
GungHo Interactive
Ontwikkelaar:
Ragnarok Odyssey Ace komt ook naar het westen, zie hier de screenshots
Gepubliceerd op 8 apr, 2013 om 15:15
 1.    257 XP
  Crition's avatar

  Dit is dubbel geweldig nieuws. Nobuo Uematsu, wat een god amongst composers zeg. FF VII: Advent Children heeft ie ook de muziek gedaan. Die One Winged Angel-versie is echt awesome! En dan ook nog de uitgebreide versie van Ragnarok naar het westen :,) This made my day 😀

 2.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Nice! wel weer To Zanarkand vast in mn kop…

 3. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @Wintermute: Dat is exact ook mijn bedoeling geweest 😉

 4.    7300 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Hopelijk komt ACE ook in de winkels 😀

 5.    257 XP
  Crition's avatar

  Indeed :p kwil ook de fysieke versie :’)@Flaming_Kaiser:

 6.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Wat een onwijs goeie soundtrack had die gast in Blue Dragon, de final boss theme was 10x beter dan One Winged Angel. Jammer dat het spel geen waardering kreeg, die het verdiende.