Sony’s paradepaardje ligt morgen pas officieel in de winkels, maar de game is overal volop verkrijgbaar. Zo kan je de game al vinden in de schappen bij je lokale gameshop. Wil jij de game halen voor een prikkie? Klik dan hier.

Een aardig tijdje geleden hadden we het bericht dat er in de credits van Uncharted 2: Among Thieves een bedankje was aan verscheidene ontwikkelaars. Waaronder Bungie, welke bekend is van de Halo franchise en Infinity Ward van de Call of Duty franchise. Naughty Dog bedankte niet alleen IW en Bungie, maar ook Guerrilla Games van Killzone 2, Media Molecule van LittleBigPlanet en ten slotte ontwikkelaar Sucker Punch van inFAMOUS.  Waarom Naughty Dog hun bedankte was niet bekend maar op het Amerikaanse Officiële PlayStation Blog was er twee dagen geleden een live-chat sessie met Naughty Dog. Uiteraard vroeg men de brandende vraag waarom Naughty Dog de andere ontwikkelaars bedankten. De reden hiervoor was simpelweg dat ze technologieën met elkaar hebben gedeeld.

“Re: thanking other developers. We try to be quite open with our technology and our process. We exchanged technology and ideas with other developers. We wanted to make sure we thanked everyone that helped us out in some way.”