EA gaat op de defensieve tour en registreert domeinnamen voor Battlefield 13 tot en met 20


Electronic Arts heeft met Battlefield natuurlijk een enorm gevestigde franchise in handen, waarvoor er een heus noodlot moet toeslaan willen deze games niet goed verkopen. EA lijkt zich daarvan maar al te goed bewust en dat is duidelijk te zien aan domeinregistraties die zij begin deze maand deden.

We weten niet of we het moeten zien als een defensieve strategie of gewoon goed vooruit plannen, maar aangezien we géén jaarlijkse uitgave van Battlefield hoeven te verwachten en we deel vier nog moet uitkomen, lijkt het ons een beetje extreem.

Tot dusver zijn ze eigenaar van de domeinen Battlefield.com, Battlefield2.com, Battlefield9.com en sinds 2 mei ook de trotse houder van Battlefield13.com tot en met Battlefield20.com. Je vraagt je misschien af waarom 10, 11 en 12 niet? Dat komt omdat zij al een andere bezitter hebben, wie niet geassocieerd is met EA.

Waarom ze deze zet precies hebben gedaan is niet bekend, maar wat we er wel uit kunnen opmaken is dat we voorlopig niet zonder Battlefield games komen te zitten.

Boxshot Battlefield 4

Battlefield 4

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    169 XP
  renzer1133's avatar

  Wat een onzin..

 2. Anoniem -   
  213.73.174.xxx's avatar

  Die hebben grote plannen zeker

 3.    589 XP
  xDutchSoldier's avatar

  milking!

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @xDutchSoldier: als dit milking is dan koop je toch gewoon geen game weer? moeten ze van elke spel maar 1 game gaan maken dan ? als bf gewoon goed loopt met elke x nieuwe verbeteringen dan is dit echt geen milking

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  ben benieuwd