Boxart Dragon’s Crown onthuld

Het Dragon’s Crown- en/of Vannillaware nieuws begint zich zo langzamerhand op te stapelen. Daar zijn wij maar al te blij mee, want naast het prachtige Muramasa Rebirth waar de studio mee bezig is, is ook Dragon’s Crown een kunstwerkje om in de gaten te houden.

Atlus heeft de officiële box art onthuld voor zowel de PS3 als de PlayStation Vita. Bekijk die van de PS3 en de PS Vita hieronder in de galerij:

Ook heeft de uitgever informatie vrijgegeven over een 64 paginadik boek vol met kleurrijke illustraties van de game dat het volgende van de befaamde kunstenaar George Kamitani bevat:

‘…intricate drawings of the characters in the game, lush environment backgrounds, and descriptions from the artist himself.’

Het enige wat je hoeft te doen om het boek te verkrijgen is de game te pre-orderen. Dus als je al van plan was de game aan te schaffen, dan is dit het ideale moment! De voorkant van het artbook is hierboven in de galerij te zien als derde plaatje.

Dragon’s Crown zal $39,99 kosten op de PlayStation Vita en $49,99 op de PlayStation 3. De prijzen zullen hoogstwaarschijnlijk direct in euro’s worden omgezet voor Europa, dus reken op eenzelfde prijs in euro’s. Helaas zal de game niet worden ondersteund door Sony’s baanbrekende cross-buy optie. De game zal in begin augustus worden uitgebracht in Noord-Amerika en ergens in het derde kwartaal van 2013 in Europa.

 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik vind het een mooie box en ook het 64 paginadikke boek vol met kleurrijke illustraties van de game is natuurlijk een leuke pre-order bonus…

  Maar… Voor deze game wacht ik toch echt de recensies af. Van wat ik er tot nu toe van heb gezien lijkt het mij een brawler game met RPG toevoegingen… En dat is nou net een type game waar ik niet van hou.

 2.    257 XP
  Crition's avatar

  @Bappie-NL: Dat is het inderdaad wel een beetje ja 🙂 Probeer t wel een kans te geven though, het zou je kunnen verrassen 😉 Hopelijk komt er een demo, dan weet je of je het wat vind. 🙂

 3. Anoniem -   
  195.241.171..xxx's avatar

  Wel jammer dat het geen “cross buy” game is : (
  Ik moet een beetje aan dragon’s dogma denken als ik deze game ziet, maar dan een 2D versie ; )

 4. Anoniem -   
  oxigel's avatar

  Waar kan ik em pre ordenen

 5.    257 XP
  Crition's avatar

  @oxigel: http://www.atlus.com/dragonscrown/purchase.html Hierzo. Dit zijn wel alleen maar de Amerikaanse opties geloof ik. Misschien is het het beste om nog heel even te wachten totdat de preorder bonus ook bij Nederlandse aanbieders verkrijgbaar is 🙂