Hij is er weer na een tijdje afwezigheid: de Zondag Budgetdag! Voor zij die het vergeten zijn: op deze speciale dag verzamelen wij enkele goede games bij elkaar die je voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Welke dat deze week zijn zie je hieronder!

The Walking Dead: A Telltale Game Series

Deze game is gebaseerd op de fantastische stripreeks van Robert Kirkman en geeft spelers de kans om de echte verschrikking van een Zombie Apocalyps te ervaren. Het vertelt het verhaal van de vroege dagen van de Apocalyps, voordat hulpsheriff Rick Grimes uit zijn coma ontwaakt. Als een nieuw personage Lee Everet ontmoet je de karakters uit de serie en speel je een rol in het verhaal van Rick Grimes. In tegenstelling tot de meest zombie games, waarin je met zware wapens hordes hersenloze zombies moet neer maaien, geeft The Walking Dead je de ervaring hoe het is om te overleven in een wereld vol zombies, waar middelen schaars zijn en andere mensen net zo n groot gevaar kunnen vormen als de zombies. Elke beslissing die je neemt kan het hele verhaal veranderen.

    • Prijs: €21,99
    • Verzendkosten: Gratis
    • Onze review(s): 1, 2, 3, 4, 5
    • Metacritic score: 94
    • Link: MyCom

Rayman Origins

Wanneer de Glade of Dreams wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Als Rayman, zijn vriend Globox of één van de teensies moet je nu de vrede zien terug brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt. Speel Rayman Origins en beleef het magische universum en de legendarische 2D gameplay die wereldwijd de harten van miljoenen fans heeft gestolen…

 

God of War: Ascension

Goed nieuws voor God of War-fans: de beruchte Spartaanse krijger Kratos keert terug op PlayStation 3. Ontdek het verleden van de Spartaanse krijger Kratos in een episch nieuw avontuur. God of War – Ascension is de meest ambitieuze God of War tot nu toe. Ga terug naar de oorsprong en ontdek het verleden van Kratos als hij begint aan zijn legendarische gevecht om de vrijheid.