http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519168631d7c6.jpg

Take Two, bekend van onder andere Max Payne 3, GTA V, Midnight Club en Red Dead Redemption, maakte onlangs haar financiële cijfers bekend. Nu zullen deze cijfers jullie ongetwijfeld niet al te veel uitmaken, behalve het feit dat ze positief waren. Een uitspraak die alleen wel onze oren deed flapperen was het feit dat men werkt aan next-gen titels van bestaande en nieuwe franchises.

Hiermee hopen we niet alleen op een next-gen versie van GTA V maar ook een gloednieuwe game in de franchise van Midnight Club. De racefranchise ligt al sinds Midnight Club: LA stil en dat is in principe doodzonde, want de franchise bevat geweldige racegames.

Strauss Zelnick, de CEO van Take Two Interactive, meldt dat het fiscale jaar van 2014 de kans heeft om één van hun beste jaren ooit te worden. Hij voegde hier aan toe dat next generation games, huidige titels en de nieuwe franchises hiervoor gaan zorgen. Onze gok is dat men sowieso in het fiscale jaar van 2014 een next-gen versie van GTA V uitbrengt samen met een PC-versie en dat ze wellicht Midnight Club gaan terugbrengen.

In ander nieuws meldde Take Two tevens dat NBA 2k14 klaar is voor een release op 1 oktober, welke platformen is alleen nog onbekend. WWE 2k14, nu ook in handen van Take Two, zal op 29 oktober uitgebracht worden voor PS3 en Xbox 360. WWE was normaal altijd van THQ, maar aangezien die er niet meer is neemt Take Two het stokje over.

Zelnick then said that “fiscal 2014 is poised to be one of our best years ever,” with Take-Two having “an extensive pipeline of next-generation and emerging platform titles in development, including both new intellectual property and releases from our proven franchises.”