Mass Effect 2 niet naar de PlayStation 3

Het is de hele tijd een welles-nietes spelletje rondom de games Mass Effect 2 en Left4Dead. Dit omdat er telkens geruchten gaan dat de games naar de PlayStation 3 komen. Het begint zelfs bijna op een soap te lijken. Ontwikkelaar Valve van Left4Dead heeft in ieder geval wel bekend gemaakt dat ze absoluut niet bezig zijn met de PlayStation 3. Dat betekend dus dat de game niet naar de PlayStation 3 komt. Ontwikkelaar BioWare van Mass Effect 2 heeft voor wat onduidelijkheid gezorgd over dat de game naar de PlayStation 3 zal komen. BioWare vertelt nu dat de game niet naar de PlayStation 3 komt maar alleen naar de PC en de XBOX 360.

“Hi folks There is a report circulating today based on an appearance I made in Poland yesterday. Seems there was a misunderstanding about ME2 coming to PS3.  Let me clarify today: ME2 is coming to PC and X360 only. Look for them both on Jan 26 in NA and Jan 29 in Europe. Sorry for the confusion.”

4 reacties

 1.    191 XP
  pronk's avatar

  ik heb een 360 voor 130 euro gekocht (om em gelijk om te bouwen) voor dit spel ^^

 2.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik wil Left4Dead 2 voor de ps3 maar ja ik haait daarom ook valve;)

 3.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Left4Dead was enorm nep, met nep bedoel ik: als er een horde zombies op je af komt, is het net als of ze dwars door je heen gaan en niet eens proberen je te pakken, een beetje om je heen schieten en je maait ze allemaal neer.
  Dus op deel 2 zit ik echt niet te wachten!

  Mass Effect is niet mijn game,maar denk wel dat het een goede game is als je van dit sort games houd.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lig er niet wakker van 😛