Special: 10 nieuwe games die ik op de PS4 wil zien

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5192469b66a37.jpg

Special – Het is weer die tijd van het jaar dat de vogeltjes fluiten, de zon begint te schijnen en de E3 op het punt staat om los te barsten. Nu is deze E3, ondanks dat we ongeveer wel weten wat er komen gaat, eigenlijk meer mysterieus dan de voorgaande jaren. In februari werd ons medegedeeld dat de PS4 eraan zit te komen en dan nog wel dit jaar een release ook. Sony presenteerde toen wat hun visie op de volgende PlayStation-console was en waar ze aan werkten.

Naast dat kregen we ook enkele games te zien zoals de exclusives inFamous: Second Son, Killzone Shadowfall, Knack en Drive Club. Multiplatform games komen natuurlijk ook naar de PS4, maar de enige die toen getoond werd was Watch_Dogs. Maar er zijn nog genoeg games die we nog niet op de PS4 hebben gezien, en natuurlijk games die er nog niet eens voor aangekondigd zijn. Hieronder vind je dan ook een lijstje van games die ik graag op de PS4 zie verschijnen, met liefst een onthulling tijdens de E3, maar wat later mag natuurlijk ook.

Uiteraard is deze lijst fictief en een resultaat van mijn loslopende fantasie, maar ik wil hem toch met jullie delen.

1. GTA V

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51924b248f6f7.jpg
Als je mij een beetje kent en in de gaten houdt wat voor artikelen ik zoal schrijf, dan weet je ongetwijfeld dat ik enorm fan ben van GTA. De allereerste GTA die ik ooit in me leven aangeraakt heb was GTA II, een game waar ik ongetwijfeld meer dan 1000 uur mee doorgebracht hebt. Zelfs nu, meer dan 10 jaar later, speel ik de game nog met vrienden in LAN-modus en heb ik er nog steeds lol mee. De beste GTA is en blijft voor mij alleen wel Vice City, ondanks dat veel mensen om mij heen San Andreas roepen. Die laatste vond ik gewoon lang niet zo sterk als Vice City, dat hele gangstergebeuren lag er namelijk wat mij betreft gewoon te dik bovenop.

GTA V is dan ook een game waar ik enorm naar uitkijk en ik heb de trailers dan ook al meerdere malen bekeken. Natuurlijk niet geheel onaangekondigd; maar wel onaangekondigd voor de PS4. Ik zou het alleen zonde vinden als ik hem nog op de PS3 moet spelen als ik straks een PS4 in de kast heb staan. Nu heeft Take Two enigszins al wat laten doorschemeren over mogelijke next-gen titels en ik hoop van harte dat GTA V hier tussen zit. Uiteraard zal deze later uitkomen dan de PS3-versie, maar als ik gewoon mijn savegame over kan zetten is er wat mij betreft niets aan de hand. Het kan natuurlijk zijn dat je de game dan opnieuw moet kopen, of wellicht krijg je een korting als je de PS3-versie al hebt. Persoonlijk heb ik hier geen moeite mee, het is immers een luxe en je hoeft het niet te doen, die keuze is aan jezelf. Dit is een game die ik dan ook graag op de PS4 zie verschijnen, heel graag zelfs.

2. Heavenly Sword 2

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51924c891dc61.jpg

Op de PS3 zou het eerste deel toentertijd een launch titel worden, maar deze werd toen uitgesteld en kwam iets later na de release van de PS3. Alhoewel de game ontvangen werd als ‘goede’ titel vond ik het zelf één van de echte eerste next-gen titels van die tijd. Enorme open velden, veel meer vijanden, prachtige setting; alles klopte voor mij aan die game. Ik zie dan ook dolgraag een vervolg ervan voor de PS4. Er waren al enkele geruchten over het bestaan van het tweede deel en ik hoop dus ook van harte dat deze geruchten waar zijn.

Alhoewel de game inmiddels al wat gedateerd is en alweer stamt uit 2007 wil ik je toch aanraden om hem eens te proberen. Je kan de game vast voor een paar knaken scoren bij een gameshop, tweedehands of misschien zelfs wel nieuw. Je zult dan ongetwijfeld mij begrijpen dat ik deze game graag op de PS4 zie verschijnen, het vervolg uiteraard.

3. Uncharted 4

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51924f604bf47.jpg

Natuurlijk is Naughty Dog bezig met The Last of Us maar de release van deze game nadert en het team werkt ongetwijfeld al aan een next-gen titel. Uncharted is wellicht de meest succesvolle en beste franchise die exclusief verbonden is aan PlayStation. Elk deel is door mijn ogen een geweldige titel, zelfs Golden Abyss voor de PS Vita. Het zal vroeg of laat toch gebeuren dat deze franchise naar de PS4 komt en ik kan niet wachten tot het zover is. De grote vraag is alleen, waar zou de nieuwe Uncharted zich afspelen?

4. Red Dead Redemption 2

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5192506b4b349.jpg

Mocht er een nieuwe Red Dead komen dan zal het ongetwijfeld geen ‘Redemption 2’ gaan heten, maar ik heb eigenlijk weinig om over te speculeren over een vervolg. Er is niets en dan ook echt niets, bekend over een eventuele kans dat er een nieuwe Red Dead aangekondigd zal worden. Redemption werd alleen zo ontzettend goed ontvangen, en terecht, dat het haast niet uit kan blijven dat er geen vervolg komt. Het Wilde Westen in games werd door Rockstar opnieuw uitgevonden en ook al heb je niets met cowboys; deze game is ronduit geweldig.

5. Midnight Club Next-Gen

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5192519209510.jpg

Je zou haast denken aan de hand van deze lijst dat ik aandelen heb in Take Two, maar ik kan er niks aan doen; men maakt gewoon geweldige games. Midnight Club is één van mijn favoriete racing franchises en alhoewel iedereen met de gedachten bij een mogelijke NfS: Underground 3 zit heb ik liever een nieuwe MC. Niet alleen zijn de ‘Midnight Club’-games vele malen beter dan die van Need for Speed, maar de hele sfeer en gameplay vind je gewoon in geen enkel andere racegame terug. Iets zegt me dat er al stiekem aan een nieuwe titel gewerkt wordt binnen de franchise, maar toch zou ik graag binnenkort een bevestiging willen zien.

Alhoewel dit artikel over de PS4 gaat, vind ik stiekem ook wel dat mocht er een nieuwe MC komen; deze ook naar de PS Vita moet. De PSP had destijds ook Midnight Club 3: Dub Edition en Midnight Club: LA Remix en de PS Vita verdient op zijn minst ook één volwaardige Midnight Club titel.

6. Far Cry 4

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519267ef18950.jpg

Far Cry 2 was een behoorlijke ‘meh’ en viel best wel tegen in vergelijking met het allereerste deel. Ubisoft het alleen weer goedgemaakt en bracht Far Cry 3 uit, een regelrechte topper en één van de beste shooters van vorig jaar. De game was naar mijn mening beter dan Medal of Honor en Call of Duty: Black Ops 2’s singleplayer bij elkaar. De jungle, het kleurenpalet, het vermoorden van dieren, veroveren van outposts en geweldige verhaal maakte deze game tot een enorm succes.

De PS4 heeft nog niet heel erg veel shooters verschiet en Far Cry 4 zou een enorme aanwinst zijn. De game is natuurlijk nog niet aangekondigd noch zijn er geruchten over, maar als ik het tempo van Assassin’s Creed bekijk; zal dat niet lang meer duren.

7. Sleeping Dogs 2

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51926945aa6fd.jpg

Wat was Sleeping Dogs een verrassing vorig jaar, deze game blaasde me letterlijk en figuurlijk weg. Toen ik de soap rondom True Crime: Hong Kong volgde en uiteindelijk las dat die geannuleerd was vond ik het jammer, maar ik dacht dat het misschien wel beter was ook. De game was nu niet bepaald positief in het nieuws en met Activision als uitgever had ik er een hard hoofd in. Toen kondigde Square Enix alleen vol trots aan de licentie over te hebben gekocht, althans de game; niet de naam.

Square Enix is een goede uitgever en maakt solide games en toen begon de game Sleeping Dogs eigenlijk echt interessant te worden. Ik wist haast wel zeker dat Square Enix geen afgeraffeld product op de markt zou brengen en er veel aandacht in zou steken. Het enige wat me nog tegenhield was de ontwikkelaar, United Front Games, bekend van LittleBigPlanet Karting en Modnation Racers. Maar dit gevoel werd meteen weggenomen toen ik de game begon te spelen en verrast ben met hoe goed die in elkaar zat.

Sleeping Dogs was alleen lange na niet perfect en er is veel plaats voor verbetering, zoals bijvoorbeeld bij het rijden. De game werd welverdiend een daverend succes en iedereen kon over het algemeen de stijl en gameplay waarderen van Sleeping Dogs. Het lijkt me wel duidelijk, een tweede deel van deze game mag absoluut niet uitblijven en dan het liefst weer met Wei Shen.

8. Mafia III

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51926b2930e8d.jpg

Wellicht heb je het patroon al ontdekt, maar ik ben inderdaad liefhebber van free-roaming en jawel; Take Two. Desalniettemin denk ik dat heel veel veel mensen mij gelijk geven als ik zeg dat we een Mafia III nodig hebben. Het tweede deel, alhoewel niet bij iedereen geliefd, heeft een enorm goede indruk op me achter gelaten. De sfeer, de gameplay, de tijd waarin het zich afspeelt; ik vind het echt heel tof. Het tweede deel kende ook alleen wat negatieve punten, zo vond ik het jammer dat de stad slechts als decor gebruikt werd en er in ieder geval bij de PS3-versie flinke screen-tearing was.

Mafia III voor de PS4, en uiteraard andere consoles, kan al die negatieve punten van Mafia II oppakken en een dijk van een game worden. Men moet uiteraard gewoon in 1920 blijven maar dan veel meer uitgewerkt. Meer gebouwen om naar binnen te gaan, meer free-roaming elementen en natuurlijk betere graphics zonder screen-tearing. De geruchten zijn er al over een potentiële sequel, dus de kans is groot dat we binnenkort een aankondiging gaan zien.

9. Tony Hawk Next-Gen

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51926c918dacc.jpg

Voor ik talloze negatieve reacties krijgt hoe kut Tony Hawk is en hoeveel beter Skate van EA is, laat mij eerst uitleggen waarom ik Tony Hawk kies. Ik hou van Tony Hawk om dezelfde reden dat ik ook graag Need for Speed speel en minder weg ben van bijvoorbeeld Gran Turismo. Het is enorm arcade, compleet over-the-top en heeft niets en dan ook niets met simulatie te maken. Tony Hawk is voor mij zo tof omdat ik meters ver kan hangen boven een half-pipe en van gebouwen af kan springen hoger dan me eigen huis.

Skate is absoluut een goede franchise met toffe titels, maar het is niets voor mij. Ga je discussiëren welke skate-game nu beter is in simulatie, dan absoluut, Skate wint met vlag en wimpel. Maar ik wil geen simulatie, ik wil lekker die ouderwetse Tony Hawk gameplay terug in een compleet nieuw jasje, nieuwe setting, alles. Ik heb genoten van bijna elke Tony Hawk totdat men kwam net Ride en de laatste HD-remake vond ik ook helemaal niets. Laat men alsjeblieft teruggaan naar de roots zoals in Project 8, de laatste goede Tony Hawk. Combineer dit met een vette map-maker en next-gen graphics en ik sta in de rij om die game op te halen.

10. UFC 2014

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51926ecde5ae7.jpg

Alweer de laatste in deze lijst van 10 onaangekondigde PS4-games die mijn hartje sneller zouden kunnen doen kloppen. Deze titel is wellicht nog niet aangekondigd maar gaat er absoluut komen. Het was een messensteek voor THQ toen EA met trots aankondigde dat Dana White, president van UFC, met hun in zee was gegaan. EA Sports is absoluut een goed label en het is alweer een tijdje geleden dat ze een gloednieuwe sportgame hebben gemaakt. Alhoewel EA’s MMA een slechte game was heb ik vertrouwen in hun UFC-titel, met name omdat er nu veel meer druk is en met dolgraag wilt laten zien dat ze beter zijn dan THQ.

UFC 2014 zal ongetwijfeld zijn debuut maken tijdens deze E3 en dat betekent dat we eigenlijk niet meer dan een maandje verwijdert zitten van een dergelijke aankondiging. Ik vond alle UFC-games tot nu toe helemaal geweldig en ik ben erg benieuwd hoe EA de draad op gaat pakken.

 1.    406 XP
  1shot1kill's avatar

  helemaal mee eens!

 2. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @1shot1kill: Je leest 2000 woorden in nog geen 4 minuten? knap 😛

 3.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @M4GN3T: als ik zo’n titel zie net als die hier boven dit artiekel staat dan zal die gast net zo kijken als ik ook echt naar de titels van de games haha 😛

  er staat overigens geen enkel spel bij wat mij ook maar een heel klein beetje aanspreekt jammergenoeg

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Star Wars Battlefront 3 met DICE. Dit moet toch 1 van de 2 projecten van EA zijn in de SW reeks. Dat hoop ik tenminste

 5. Anoniem -   
  Dude's avatar

  Je bedoelt red dead 3

 6. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @VaVeTi: Volgende keer maar gewoon plaatjes doen dan xD? Tumblr-style PSX-Sense lol

 7. Anoniem -   
  82.171.79.xxx's avatar

  Sequel rotzooilijst, hetgene wat dus niet moet met de nextgen… mafia gta rdr sleeping dogs zijn allen dezelfde games in een ietwat ander jasje. plek 11 en 12 staan zeker FIFA 478 en CoD MW56 ?

 8.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @M4GN3T: ff snel gekeken naar tumblr kende het namelijk nog niet maar ik vind dat toch wel heel onoverzichtelijk om eerlijk te zijn

 9. Anoniem -   
  77.160.101..xxx's avatar

  Fantastische lijst! (met afzien van de laatste 2 games dan, ben geen fan van sportstitels). Voorderest 100% mee eens. (80% dus eigenlijk).

 10. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @82.171.79.xxx: Het is ook persoonlijk, dit zijn de games die ik tof vind en graag zie verschijnen. Men zal ongetwijfeld genoeg nieuwe IP’s introduceren maar hoe moet ik die nu verwerken in deze lijst :’). Beetje moeilijk om neer te zetten in een artikel vind je ook niet?

 11. Anoniem -   
  178.119.53..xxx's avatar

  Black 2 ( Black is ps2 shooter )

 12. Anoniem -   
  62.140.137..xxx's avatar

  @82.171.79.xxx: ja want zo’n lijst maak jevan titels die niemand kent -.- denk ff na lol

 13.    60 XP
  AgentSmithNL's avatar

  Ik heb zo’n voorgevoel dat Remedy met een Alan Wake 2 op de proppen komt komende E3 voor beide next-gen consoles.

 14.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Om deze lijst aan te vullen met de onaangekondigde PS4 titels die ik erg graag wil zien:

  – Battlefield 4

  – Star Wars: Battlefront 3

  – Burnout Paradise 2

  – MAG 2

  – DayZ (momenteel PC only)

  – PlanetSide 2 (momenteel PC only)

  – Command & Conquer (@ Frostbite 2.0, momenteel PC only)

  🙂

 15.    416 XP
  HellFalcoN-'s avatar

  @PattyS3:
  ja MAG2 nog geeneens aan gedacht heb in de 1e erg veel tijd in gestoken en me erg vermaakt.
  verder zit ik nog te wachten op Mirror’s edge 2 en een nieuwe Unreal.
  Mirror’s edge zal niet snel uitkomen aangezien ze met de nieuwe BF bezig zijn.

 16.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Voor mij 1,3,6,8 en 9 🙂

 17.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Volgens mij komt Skate 4 er ook aan

 18.    841 XP
  insanespartan's avatar

  1 tm 9 sowieso willen zien.

  Nr 10 ufc ( nu ea muhhh) graag willen ruilen voor god of war 4 🙂 en k ben helemaal down met de top 10

 19.    841 XP
  insanespartan's avatar

  En een next gen need for speed underground 3!!!!!

 20. Anoniem -   
  77.164.30..xxx's avatar

  @AgentSmithNL: daar reken maar niet op want volgens mij heeft ms een exclusif deal er mee

 21. Anoniem -   
  83.86.167..xxx's avatar

  ik wil het liefst uncharted 4 en hoop nog op dead island 3

 22.    200 XP
  FBIman66's avatar

  @M4GN3T: Tumblrrr! 😀

  OT: Drake in space, lijkt me wel grappig om te zien 😛

 23.    595 XP
  The_ghostmen's avatar

  littlebigplanet 3
  heavenly sword 2
  uncharted
  we are not the last alive (last of us 2)
  syphon filter
  nieuwe ip van een sony exlusive studio

  p
  s
  gran turismo Vita

  mafia 3 heb je groot gelijk in

 24. Anoniem -   
  83.161.252..xxx's avatar

  ’n Betere titel zou zijn
  Tien onaangekondigde maar eigenlijk wel te verwachten titels die ik op de PS4 wil zien.

  1. TES VI
  2. FallOut 4
  3. Saints Row 4
  4. Kingdom Hearts 3 (komt waarschijnlijk toch niet meer naar de PS3, dus…)
  5. Dragon Quest IX (of deel hoeveel dan ook :’)
  6. The Green/Blue/Purple Box, met HalfLife 3, Portal 2 en een up-to-date Team Fortress 2.
  7. TimeSplitters 4 (which would make a Future perfect :P)
  8. Harry Potter meets GTA (zit er niet aan te komen, maar wil wel erg graag zien :P)
  9. Ikweetergeenmeer 3
  10. Waaromleesjedielijstnog 4

 25.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Ik zou deze alle 10 wel kopen! 🙂 Hopelijk werkt Bioware verder aan Star Wars 1313, die ziek ik ook graag op de PS4 🙂

 26.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  De PS4 krijgt toch genoeg games.

 27.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Kan me er helemaal in vinden, vooral een nieuwe Red Dead 😀

 28. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @83.161.252..xxx: Agh ik heb besloten het wel wat realistisch te houden =)

 29.    157 XP
  ps3fan's avatar

  Kingdom hearts 3

 30.    336 XP
  .Stan's avatar

  Je vergeet een LittleBigPlanet 3, waarin je in alle dimensies levels kan maken. Hoe tof zou dat niet zijn!

 31.    486 XP
  distefano's avatar

  Tony hawk is voor mij ook het plezantste , echt kapotgespeeld op de ps2 en ook de hd remake gekocht en die mag idd terugkomen op ps4

 32. Anoniem -   
  217.123.90.xxx's avatar

  Red dead ftw

 33. Anoniem -   
 34.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Vergeet The Last Guardian en Agent niet 😉

 35. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  @PattyS3: Is BF4 niet bevestigd voor PS4? Ja toch?

 36. Anoniem -   
  81.82.68.xxx's avatar

  Mooie lijst.
  Alleen zou ik nr 2 veranderen door Just Cause 3 🙂

 37.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @Faunus: Nee nog niet officieel. Er is alleen gezegd door een medewerker van EA dat BF4 voor de PS4 komt, maar dit is toen door EA en DICE indirect tegengesproken, en bij de reveal van BF4 deed DICE vervolgens weer geheimzinnig over een Next-Gen / PS4 versie. Als je kijkt op Battlefield.com zie je ook (nog) geen PS4 staan. 😛

 38. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  @PattyS3: Ze willen natuurlijk eerst dat iedereen de game koopt voor de huidige gen om later over te stappen op de volgende versie. Slim, maar ik ben geneigd BF4 niet te kopen voor PS3 of 360 omdat ik dan hopelijk al vol Killzone Shadowfall aan het spelen ben. XD We zullen zien.

 39. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @PattyS3: Hij komt naar PS4 😉

 40.    2307 XP
  PBJ85's avatar

  Dishonored 2
  DEUS ex: human warfare
  Ff vs XIII
  Tomb raider: the treasure of king shabu shabu
  Little big planet 3
  Just cause 3
  Metal gear solid: clone wars (Mgs fans snappen hem denk wel ;-))
  Lego Dan brown
  La noire 2 / NYC noire

 41.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Oké hier is mijn lijstje met onaangekondigde games voor de PS4…

  1. Persona 5 (RPG en geen fighter)
  2. The Elder Scrolls 6
  3. Mass Effect 4
  4. Dragon Age 4
  5. Kingdom Hearts 3
  6. Tales of ……
  7. Final Fantasy XV (turnbased)
  8. Little Big Planet 3
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Ratchet & Clank nr. ….

  Om zo maar eens wat te noemen… 😉

  @Roy Wijkstra, alsjeblieft zeg niet alleen maar plaatjes! Het juist een leuk artikel om te lezen. “Keep on going the good work”, zou ik zeggen!

 42.   
  Mechromancer's avatar

  niet veel soeps mis aardig wat games…

 43. Anoniem -   
  Naampje…'s avatar

  The Last Guardian… anyone?

 44.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @Faunus: Nja ik denk eerder dat ze wachten met de officiële aankondiging voor Next-Gen / PS4 als de nieuwe Xbox onthuld is. Hoop echter niet dat de deal die EA heeft gemaakt met MS BF4 betreft…

 45.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @M4GN3T: Natuurlijk wel, de vraag is alleen wanneer? Haha.

 46. Anoniem -   
  dekreek's avatar

  1. Dragon’s dogma 2
  2. Jade Cocoon (deel 1 was fantastisch.)
  3. Sleeping dogs 2
  5. Crash Bandicoot (de gevallen mascotte van PlayStation moet terugkomen vind ik.)
  6. Een leuke Final Fantasy 15 (deel 13 reeks viel mij toch heel erg tegen.)
  7.Fallout 4
  8.Ni no Kuni 2
  9.Red Dead
  10.Kingdom Hearts 3

  Metal Gear 5 moet haast next gen zijn. Anders had ie er tussen gestaan.

 47. Anoniem -   
  94.214.15.xxx's avatar

  @PattyS3: launch van wat ik vernomen heb

 48. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @94.214.15.xxx: @PattyS3: lijkt mij ook ja

 49.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Jack and daxter !

 50. Anoniem -   
  82.170.186..xxx's avatar

  Of Power Stone 3?!

 51.    745 XP
  TheProphecy's avatar

  Heavely sword vond ik helemaal niks.

  Power stone 3 daar in tegen zal verassend zijn.
  Wat heb ik veel tijd aan dit spel gespendeerd op de dreamcast.

 52.    1541 XP
  Redrum83's avatar

  @
  PBJ85 (121 XP)
  14/05/2013

  Mahaha king of shabu shabu. Lekkerrrhooorrr. Salmon cheese makirollllllllll

 53. crew Redacteur -    62 XP
  steescake's avatar

  Nice Roy!

  Ik zou wel een nieuwe elder scroll willen zien. En een vervolg op rdr maakt mij al enorm blij, heb rdr echt grijs gespeeld. We gaan het zien

 54. Anoniem -   
  81.82.198..xxx's avatar

  Xat? Geen TES of Fallout! Boe!

 55.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Mooie lijst, ik wacht ook enorm op een nieuwe UFC, erg vet om met wat maten op de bank te spelen. Verder wil ik de hele lijst behalve 1 en 2. Heavenly Sword nooit gespeeld en GTA V haal ik al op de PS3, een next gen versie daar van is me geen must.

  Wordt weer een dure generatie als het zo doorgaat!

 56.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  ik wil brutal legend 2 zien op de ps4!

 57. Anoniem -   
  212.127.136..xxx's avatar

  Ik hoop egt dat ze bij Uncharted 4, dat drake oud is en dat hij met pensioen is gegaan maar nu is er nog 1 laatste missie en Sully is dan al dood :(, maar dan gaat hij samen met zijn zoon.

 58.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik wacht alleen maar op…
  1. Half-Life 2: episode 2: part 2
  2. Left 4 Dead 2: The sequel
  4. Portal 2: Aperture City
  5. Team Fortress 2.5

  Boeit me niet eens of ze op PS4 of PC verschijnen :’)

 59. Anoniem -   
  84.107.85.xxx's avatar

  Wat geen Dragon’s Dogma 2???

 60.    37 XP
  HenkDeVries's avatar

  Far Cry 4 (als die ooit uitkomt) word hopelijk nog beter dan FC3

 61.    1145 XP
  DarkElement's avatar

  Red Dead Redemption 2 komt ook? http://www.noshitshurlock.com/red-dead-redemption-2-officially-confirmed/

 62.    1126 XP
  chris65's avatar

  Misschien heel slecht, maar ik vind Ni No Kuni wel een tweede game op de PS4 waard. Daarbij hoop ik dat Battlefield 4 wel met 64 spelers gespeeld kan worden op de PS4.