Een tijdje terug maakte de ontwikkelaar van Sound Shapes bekend dat er snel nieuwe muziek zou worden uitgebracht voor de game. Dat moment is nu aangebroken. De muzikale download-only game voor de PS3 en PS Vita krijgt 80’s en dubstep muziek DLC. Allebei de soundpacks zijn per direct verkrijgbaar.

Mocht je de DLC willen aanschaffen via de PC, klik dan hier voor de dubstep soundpack  en hier voor die van de 80’s. Er komt ook (weer) een gratis zogenoemde “milk crate” update die wat levels met zich meebrengt vanuit de community, deze is pas vanaf 28 mei verkrijgbaar.

De focus van de milk crate update lag dit keer op de favoriete levels van medewerkers van de ontwikkelstudio, Queasy Games, die gevraagd werden om hun favoriete levels te kiezen en deze van wat stilistische verbeteringen te voorzien.

Eén van de kleine minpunten in onze review, (we waren voor de rest uiterst enthousiast over de game), was dat er te weinig albums ofwel muziek was. We zijn dan ook blij om te zien dat dit probleem stukje bij beetje wordt opgelost. Ga jij de nieuwe DLC aanschaffen?