http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5193bb8e6aa1b.jpg

De releasedatum van de PlayStation 4 is mogelijk bekend, althans als het aan Ubisoft ligt, namelijk 29 oktober voor Noord-Amerika en 31 oktober voor ons Europeanen. Volgens Ubisoft zal Assassin’s Creed IV: Black Flag voor de PS4 namelijk op 29 oktober uitkomen in Noord-Amerika en 31 oktober in Europa, zo meldt Gamer.nl op basis van een financieel rapport van Ubisoft.

Ook de releasedatum van Watch_Dogs werd genoemd in het rapport, hier werd expliciet gemeld dat de game die op 21 november uitkomt en voor next-gen consoles is. Dit zou betekenen dat de PS4 dus voor 21 november verkrijgbaar zal zijn, wat iets geloofwaardiger klinkt.

Alhoewel Nu.nl meldt dat het zou betekenen dat de PS4 daadwerkelijk op deze datum uitkomt, nemen wij het toch met een korrel zout. Het kan gaan om een fout van Ubisoft door de PS4-release ook op die datum in te delen. Daarnaast kunnen we ook met een placeholder te maken hebben omdat de releasedatum nog niet bekend is van de PS4 en Ubisoft gewoon de algemene datum aanhoudt.