Blizzard vertelt over Diablo III op de PS3 en PS4

Tijdens de PlayStation Meeting in februari eerder dit jaar kwam Blizzard het podium op om met trots te melden dat ze bezig waren met een consoleversie van Diablo III voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4. Inmiddels zijn we enige tijd verder en vandaag is er een video verschenen waarin diverse medewerkers van Blizzard aan het woord komen over de game.

De video, die verschillende kanten van het proces belichten is erg interessant en hierboven te zien. Wanneer Diablo III zal gaan verschijnen is op dit moment nog niet bekend, maar als we de mogelijkheid hebben om de game te spelen op de E3, dan mag je uiteraard binnenkort een hands-on verwachten.

Boxshot Diablo III

Diablo III

Releasedatum:
03-09-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Activision Blizzard
Ontwikkelaar:
Nieuwe Diablo III patch zorgt voor PS4 Pro ondersteuning
Gepubliceerd op 6 jan, 2017 om 17:00
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Diablo III
Gepubliceerd op 7 okt, 2015 om 15:49
Diablo III krijgt verschillende nieuwe items via laatste patch
Gepubliceerd op 8 apr, 2015 om 14:36
Eén nieuwe demo in de PlayStation Store morgen
Gepubliceerd op 15 sep, 2014 om 11:12
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  ik heb hem al op pc hij is leuk om ff x te spelen maar hoef hem niet op de ps3/4

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Slechtste spel dat blizzard heeft uitgebracht . De gameplay is zo fundamenteel bagger dat ik het gewoon zonde vind dat er tijd en geld aan een port besteed word . Hoe leuk ze de besturing ook weten te maken het spel blijft Diablo3 en daaronder slecht.

 3. Anoniem -   
  81.18.252..xxx's avatar

  Het is gewoon voortgeborduurd op de gameplay van tien jaar geleden. Ik vind het geweldig. Dat het niet iedereens cup-of-tea is snap ik, maar om de gameplay bagger te noemen is een beetje kinderachtig. Call of Duty is ook al minstens 7 jaar hetzelfde, daar klaagt ook iedereen over, maar als je in het volgende deel uit de reeks ineens iemand moet overladen met madeliefjes in plaats van kogels is het ook niet goed. Probeer eens objectief en een beetje gefundeerd te reageren…