Video-item: De ontwikkeling van PlayStation Plus en waarom het nu fantastisch is

De PlayStation Plus service is sinds de lancering behoorlijk gegroeid en dat vanuit het content perspectief. Nu hoeven we niemand uit te leggen wat PlayStation Plus is, maar het is wel interessant om eens te kijken naar hoe de service zich heeft ontwikkeld en de PlayStation in de markt staat ten opzichte van de concurrenten.

Roel en Lennard bespreken uitgebreid de voordelen van PlayStation Plus met daarbij een schuin oog naar het betaald online gamen van Microsoft op de Xbox en het achterlopen van Nintendo in dat opzicht. Jouw kijk op PlayStation Plus horen we natuurlijk graag en dat kun je hieronder kwijt.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken.

 1.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Ik vind PSN+ te goed :P. Teveel games die ik nog niet heb aangeraakt na 3 jaar lid zijn :(.

 2.    531 XP
  monsternon's avatar

  Heb gister soul sacfire gekocht kreeg er 30 plus bij. 1 game kopen dan 30 dagen veel games spelen van 30-50 euro super Nice

 3.    637 XP
  Esromeron's avatar

  Plusmember van het eerste uur, zeker in het begin nog wel eens getwijfeld of dit het nou wel was, maar stug lid gebleven. V
  Nog geen seconde spijt van gehad.

 4.    1372 XP
  rva_96's avatar

  Leuke video! 😉 PS+ is het meer dan waard, zoals jullie ook al aangeven is dat ik momenteel meer games nog niet gespeeld heb dan dat ik heb! Dat is wel jammer natuurlijk maar dat geeft ook iets aan hoeveel games je wel niet krijgt.

  Is dat trouwens geen leuke service voor erbij? Als je PS+ hebt, heb je toegang tot alle online passes! Dus geen gekut meer met betalen voor online pas van 10 euro, maar je hem gwn gratis krijgt als je PS+ bent!

 5.    3 XP
  jhn82's avatar

  Vanaf het begin al een plus member en nooit spijt van gehad.

 6.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Niet vanaf het begin lid geworden, zat er wel aan te twijfelen maar toch niet gedaan. Niet veel later zag ik dat er wel leuke content uitkwam voor de ps+ leden dus ook maar lid geworden. Tot nu toe super tevreden, super leuke games komen uit. Ook de dynamische thema’s vind ik tof, vooral die met sega.

 7.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  Al vanaf de start psplus er lid van. Toch een paar keer goed getwijfeld of ik wel lid moest blijven. Maar nu na alle veranderingen en het mooie aanbod wat er nu is heb ik geen seconde spijt van mijn lidmaatschap op ps plus. Blijf het ook zeker verlengen elk jaar.

 8.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik snap echt niet waarom zo veel mensen nog geen plus hebben.