Sony registreert domeinnamen The Last of Us 2, 3 en trademark The Order: 1886

Terwijl The Last of Us net goud is gegaan heeft Sony al de domeinnamen voor deel twee en drie laten registreren. Blijkbaar hebben ze zeer veel vertrouwen in het laatste afgeronde project van Naughty Dog. Deze twee nieuwe delen zullen wellicht gaan verschijnen op de PlayStation 4, althans, dat lijkt ons het meest logisch – als ze er ooit gaan komen uiteraard.

Een andere titel die wellicht ook voor de PlayStation 4 in de maak is, is The Order: 1886. Daar is zelfs een trademark voor aangevraagd in Nederland. Het kan dus weleens de nieuwe IP zijn waar Guerrilla Games momenteel naast Killzone: Shadow Fall aan werkt. Of het is de PS4 game van Naughty Dog. IGN ontdekte namelijk in één van de video´s voor The Last of Us dat er op de achtergrond personages in kleren te zien zijn uit die periode.

Allemaal erg interessant, maar hoe het echt zit zullen we in de toekomst gaan zien. Tot die tijd blijft het gissen, maar het lijkt in ieder geval al vast te liggen dat we nog twee delen van The Last of Us krijgen.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Als ze maar doorgaan met uncharted vind ik het goed!

 2.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Zou ik zeker niet erg vinden, heb mijn volle vertrouwen in Naughty Dog.
  Maar een nieuw deeltje voor Uncharted zou ook niet erg zijn

 3. crew Redacteur -    2180 XP
  aarjen116's avatar

  @lilrobbie22: Ze gaan er echt nog wel mee door. Uncharted lijkt me een te groot succes om mee te stoppen. Ik.denk dat ze Uncharted en The Last of Us gaan afwisselen.

 4. Anoniem -   
  195.86.39..xxx's avatar

  liever Uncharted dan the last of us… Maar nog lever een nieuwe Bandicoot!!!

 5.    7512 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik vind Uncharted erg leuk. Maar ik ben wel toe aan iets nieuws. En The Last of Us is gewoon een prachtige nieuwe originele game. Beter dan Uncharted 4-5-6-7-8 daar hebben we Activision voor. Met de oneindige releases van dezelfde games met een paar nieuwe tweaks. Uncharted komt wel weer je hebt alleen afwisseling. 😉

 6.    892 XP
  insanespartan's avatar

  Nice. Als ze maar ook met een uncharted komen of een nieuwe ip voor ps4

 7.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Eerst nieuwe Titel voor Naughty Dog dan maar.

 8.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ooh, nice.