Terwijl The Last of Us net goud is gegaan heeft Sony al de domeinnamen voor deel twee en drie laten registreren. Blijkbaar hebben ze zeer veel vertrouwen in het laatste afgeronde project van Naughty Dog. Deze twee nieuwe delen zullen wellicht gaan verschijnen op de PlayStation 4, althans, dat lijkt ons het meest logisch – als ze er ooit gaan komen uiteraard.

Een andere titel die wellicht ook voor de PlayStation 4 in de maak is, is The Order: 1886. Daar is zelfs een trademark voor aangevraagd in Nederland. Het kan dus weleens de nieuwe IP zijn waar Guerrilla Games momenteel naast Killzone: Shadow Fall aan werkt. Of het is de PS4 game van Naughty Dog. IGN ontdekte namelijk in één van de video´s voor The Last of Us dat er op de achtergrond personages in kleren te zien zijn uit die periode.

Allemaal erg interessant, maar hoe het echt zit zullen we in de toekomst gaan zien. Tot die tijd blijft het gissen, maar het lijkt in ieder geval al vast te liggen dat we nog twee delen van The Last of Us krijgen.