http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519620ed4c463.jpg

Voor gamers is dit ongetwijfeld één van de mooiste jaren die je maar kunt meemaken. Er komen veel mooie games uit en ook nog eens nieuwe consoles, het is dus naast een mooi jaar ook een redelijk prijzig jaar voor de gamer. Om keuzes te kunnen maken welke games je wilt kopen bieden evenementen als Firstlook je de kans om vroegtijdig games te kunnen uitproberen.

Firstlook 2013 is een must-go voor de gamer als we Blammo Events moeten geloven en wij kunnen eigenlijk niets anders doen dat dit bevestigen. In het weekend van 5 en 6 oktober zal de Jaarbeurs in Utrecht op zijn kop gezet worden en helemaal in het teken van games staan.

In de weken na de E3 zullen de eerste standhouders door Blammo Events onthuld gaan worden en naar verwachting zal er maximaal uitgepakt gaan worden, aldus Blammo Events.

De kaartverkoop start vanaf zaterdag 18 mei 07:00 op Firstlookevent.nl. Wil je dus niet het risico lopen dat je zonder kaartje komt te zitten, raden we je aan er vroeg bij te zijn. Ook zijn er VIP-tickets in beperkte aantallen, deze kosten 20 euro. De VIP-tickets geven je de kans twee uur van te voren, zonder dat de beurs open is voor de rest van de bezoekers, alvast naar binnen te gaan. Ook krijg je voorrang bij het bezoek aan enkele theaters. De ‘Early Bird’-tickets kosten 8 euro.

Let op: Firstlook is alleen toegankelijk voor personen van 14 jaar en ouder.