http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51962656e6e07.jpg

GameStop is op het moment alle pre-orders aan het annuleren van Rainbow 6: Patriots. Dit kan een paar dingen betekenen, of de game is geannuleerd door Ubisoft of de game gaat next-gen. Nu lijkt het ons erg onwaarschijnlijk dat de game geannuleerd is, wij gokken dan ook op dat de game next-gen gaat. Met de E3 voor de boeg verwachten we een re-reveal van Rainbow 6: Patriots en het nieuws dat de game enkel op de nieuw generatie consoles zal gaan verschijnen.

Ook is het mogelijk dat men de reveal dinsdag al gaat doen, dan houdt Microsoft namelijk een persconferentie over de nieuwe Xbox. Nu bestaat wel de kans dat de game exclusief kan gaan zijn voor de next-gen Xbox, maar we hopen het niet.

De reden van de annulering werd door Gamestop niet gegeven, maar het zou vanuit Ubisoft beslist zijn de pre-orders te annuleren.

Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots has been formally removed from GameStop’s database, and is no longer available for pre-order. Some retailers automatically deactivate database entries after a lengthy period of time, which wouldn’t mean much in this instance. GameStop, according to a source with intimate knowledge of the retailer, “actively flipped a switch” to eliminate Rainbow 6 Patriots from its system.