Gisteren is de Uprising DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 verschenen voor de PlayStation 3 en dit pakket brengt vier nieuwe maps met zich mee en een nieuw hoofdstuk voor de Zombie modus, namelijk Mob of the Dead. Zoals je van Treyarch gewend bent is ook dit pakket weer een fantastische aanvulling op de game en wij geven in samenwerking met Activision vijf maal een code weg.

Deze code geeft je recht op de Uprising DLC, welke normaal €14.99 kost. Maar dat is nog niet alles, want als extra doen we er nog een micro DLC pakket bij en dit bestaat uit minimale (cosmetische) upgrades voor je wapens. Om precies te zijn; Graffiti weapon skin, Party Rock weapon skin, Bacon weapon skin en extra slots voor je load out.

Wat moet je doen om kans te maken op een code voor de Uprising DLC inclusief een code voor de micro DLC? Niet veel, enkel de onderstaande vraag beantwoorden volstaat.

Vraag: Waar speelt de Mob of the Dead uitbreiding zich af?

Weet jij het antwoord? Wacht dan niet langer en volg de onderstaande stappen. Als je het correcte antwoord instuurt, dan maak je automatisch kans op een code voor de Uprising DLC.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Uprising DLC'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 24 mei 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.