PlayStation Vita bundel met de Jak and Daxter Trilogy komt ook naar Nederland


Vorige maand doken de eerste verschijnselen van een PS Vita bundel inclusief de Jak and Daxter Trilogy al op via Amazon, maar dit betekent niet altijd dat deze ook in Nederland zal gaan verschijnen.

Nu zijn we ongeveer een halve maand verder en bereikt het nieuws ons dat deze leuke bundel ook hier beschikbaar zal zijn. Naast het Wi-Fi model van de PS Vita en de Jak and Daxter Trilogy, waarin je Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, Jak 3 in een HD jasje zal terugvinden, zit er voor een adviesprijs van €249 ook een 8GB Memory Card bij inbegrepen. Dit in tegenstelling tot de eerdere pakketten waarbij je het moest doen met een Memory Card van slechts 4GB.

Het pakket zal gezamenlijk met de releasedatum van de game in de winkels verschijnen, namelijk exact één maand van nu, op 19 juni.

 1.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Jak and Daxter… *flashbacks*

 2.    103 XP
  JenDaMen's avatar

  Ik ga die trilogy denk ik wel een keertje kopen. Deel 1 was m’n eerste PS2 spel haha

 3. crew Redacteur -    400 XP
  Ezio Auditore da Firenze's avatar

  @Patr!ck: Oude herinneringen op deze games 🙂

 4.    531 XP
  monsternon's avatar

  Weer bundel er bij als of het werkt

 5.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @monsternon:

  Ik wil niet veel zeggen, maar stel dat ik nog geen Vita had gehad en er 1 zou willen aanschaffen… Ja, dan was ik voor deze bundel gegaan… Dus ja het werkt echt wel! 😉

 6. Anoniem -   
  Bart's avatar

  Goeie actie van Sony , het apparaat heb ik vorige maand dan toch gekocht . Ik heb m’n 3ds xl verkocht hiervoor en nog geen spijt ervan gehad. Het scherm de graphics echt super!