De eerste teaser van de PlayStation 4 is een feit, we krijgen nu eindelijk een glimp te zien van de console. Op de E3, aanstaande 10 juni krijgen we de PlayStation 4 volledig te zien. Het is tevens erg slim van Sony om deze teaser vlak voor de Xbox persconferentie vrij te geven. De teaser is ditmaal niet uitgelekt of voorzien van een ander dubieus verleden, hij is gewoon geüpload door Sony PlayStation zelf op YouTube.

In flitsende beelden zien we de PS4 voorbij komen en wat we zien is dat het onder andere van hetzelfde materiaal gemaakt is als de PS3 Slim. Veel van ons hadden toch gehoopt op een wat duurzamere uitstraling, zoals de allereerste PS3. Deze zag er enorm luxe uit, maar de PS3’s die erna kwamen deden veel goedkoper aan.

Uiteraard is er nog weinig te zeggen, omdat we de PS4 in zijn geheel nog niet hebben gezien, wellicht dat het totaalplaatje dus er heel goed uitziet. Hieronder hebben we in ieder geval wat screencaps van de PS4, zodat je deze rustig kunt bekijken zonder flitsen.

De uiteindelijke onthulling van de PS4 zal gebeuren tijdens de E3, hier krijgen we de volledige ‘box’ te zien. Het is natuurlijk lang niet zo belangrijk hoe het eruitziet in vergelijking met wat het kan. Maar het mooie design van de PS Vita willen we graag ook verwerkt zien in de PS4-console. De prijs zal immers ongetwijfeld boven de 400 euro liggen en voor zo’n bedrag wil het oog natuurlijk ook wat.

Screenshots