Slant Six had een Medal of Honor voor de PS Vita in de maak


Het aantal full-games dat voor de PlayStation Vita verschijnt is momenteel maar karig. Na Soul Sacrifice van eind vorige maand is de eerstvolgende grote game Killzone: Mercenary en ook Tearaway zit er nog aan te komen. Hoe zit het dan met het najaar? Geen idee, maar wellicht dat de E3 uitkomst gaat bieden.

De ondersteuning van derde partijen ontbreekt de laatste tijd een beetje en als er dan ook nog games worden geannuleerd blijft het wel erg stil. Vandaag nieuws omtrent een Medal of Honor die voor de PlayStation Vita in de maak was bij Slant Six.

Dit meldt internetspeurneus Superannuation die met een afbeelding aan komt zetten die aantoont dat deze shooter in ontwikkeling was. Deze afbeelding komt van de persoonlijke website van Alex Carigi die bij de studio werkte tot 2009.

De kans is dus groot dat de game bedoeld was als launchgame, maar dat EA de stekker uit het project heeft getrokken voordat de handheld verscheen. Overigens is de kans klein dat we op korte termijn een nieuwe Medal of Honor mogen verwachten. EA heeft de franchise immers in de koelkast gezet na het waardeloze laatste deel.

Jammer, want misschien was de Medal of Honor voor de PS Vita wel een goede game geweest.

 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Misschien was de game goed. Na de laatste 2 delen op PS3 toch geen vertrouwen meer. Ze moeten gewoon de franchise in de ijskast steken totdat er ooit weer inspiratie komt bij EA. Maar dat verwacht ik niet.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Tsja…. EA….

 3.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @elazzja:

  Een game van Slant Six goed ? NEVER.

 4. Anoniem -   
  217.122.178..xxx's avatar

  @ShadowhunterrX: Socom op de psp wat vet vond ik

 5. crew Redacteur -    2180 XP
  aarjen116's avatar

  Toch wel jammer…