EA’s nieuwe Ignite engine gedemonstreerd in verschillende trailers

Bij de Xbox One onthulling van gisterenavond had Electronic Arts het nodige te melden over de games die ze gaan uitbrengen voor dit platform. Deze games, FIFA 14, UFC en meer verschijnen ook gewoon op de PlayStation 4 en draaien allemaal op de nieuwe next-gen engine Ignite.

EA heeft inmiddels meerdere trailers vrijgegeven die deze engine tonen en de eerste (hierboven) toont vooral wat de grafische kracht is van de engine. Hieronder nog additionele trailers met daarin ook sporters die hun zegje doen over diverse sporten.

 1.    164 XP
  O-Ren Ishii's avatar

  Messi kijkt beetje moeilijk. Hihi

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  ja haha omdat hij niet voor xdoos wil werken maar het wel moet omdat messi het gezicht van fifa is en ea weer zo dom is net als cod dingen exlusief te doen voor de xdoos messi zit zelf ook liever achter de ps3 haha xD daarom zou hij vast zo kijken

 3.    184 XP
  jiggy's avatar

  Ea kan niet dommer doen alleen europa speelt voetbal games en europa is merendeels playstation en aangezien de xbox one niet zo intressant is zal ea alleen maar verlies draaien want ik vind de engine op next gen wel mee valle mischien is konami weer aan de beurt met pes

 4.    331 XP
  Nick-Chronic's avatar

  UFC word echt vet

 5.    4 XP
  kikimama's avatar

  Waarom geen NHL ? K*T EA

 6.    1690 XP
  chronic010's avatar

  @Nick-Chronic: Echt he! Ik vond Bendo en Showtime-Pettis er geweldig uitzien! En de kick die hij in de WEC deed komt er dus in.

 7.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Fifa 14 en UFC, kom maar op.

 8.    331 XP
  Nick-Chronic's avatar

  @chronic010: [email protected]chronic010: Inderdaad kan niet wachten om dit te spelen zal wel 2014 worden denk ik.