http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519cb3003e107.jpg

Gisteren hoorde juist de dag van Microsoft te zijn, maar het bleek uiteindelijk een droomdag voor Sony. De aandelen schoten omhoog van het Japanse bedrijf en zelfs op PSX-Sense hadden we één van de allerdrukste dagen in mei. Het evenement wat Microsoft gister hield en de Xbox One zelf wordt inmiddels een ‘drama’ genoemd door befaamde blogs als Kotaku.

Ook op Japanse fora is het raak en men is totaal verbijsterd wat Microsoft nu precies aan het doen is. Dat Japanners alleen geen fan zullen zijn van de console, dat valt te begrijpen, maar zelfs Westerlingen hebben er moeite mee. Een ‘tweet-battle’ op Amerikaanse gameswebsite GameSpot spreekt dan ook boekdelen. Slechts 11% gaat voor de Xbox One en een dikke 89% gaat voor de PS4.

Het lijkt erop dat Sony dus lekker in de handen loopt te wrijven en niet kan wachten tot de E3. Zoals het er nu naar uitziet is de PS4 absoluut de publieksfavoriet, maar we moeten uiteraard nog maar afwachten hoe het eruit ziet na de E3. Sony mag immers wel voor staan en de meeste zieltjes gewonnen hebben, maar nu moet men dit nog zien vast te houden.

PS4 duidelijk favoriet

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519cb1ab90bfc.jpg

Xbox One is enorm

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_519cb2c79d811.jpg