Dragon Age: Origins heeft releasedatum!

In 2009 komen er hartstikke veel topgames voor vrijwel bijna elk game-genre. Zo zijn de fans van de voetbalgames al aan de slag met FIFA 10 welke het uitstekend doet. De fans van het RPG genre gaan ook een mooi jaar tegemoet met vele games. Zo krijgt Fallout 3 eindelijk de DLC welke eerst exclusive was voor de XBOX 360, daarnaast is vandaag officieel Borderlands gereleased. Ten slotte komt er nog een top RPG van ontwikkelaar BioWare, dan heb ik het over Dragon Age: Origins. In deze game zal je je niet zo snel gaan vervelen want de game krijgt maar liefst twee jaar lang gratis downloadable content.

Een releasedatum van de game was tot vandaag nog niet bekend. Hier komt vandaag verandering in want wij hebben de releasedatum voor je. De game is namelijk vanaf 17 november verkrijgbaar in de winkels. Of dit ook geldt voor de Europa weten we niet. Mocht het de releasedatum zijn voor de Verenigde Staten dan gaan wij ervan uit dat de game enkele dagen later verkrijgbaar zal zijn in Europa. 17 november is wel een aparte datum voor de game, dit omdat Call of Duty: Modern Warfare 2 dan net 7 dagen verkrijgbaar is en de andere topgame Assassin’s Creed 2 zal 20 verkrijgbaar zal zijn.

4 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Rare tijd inderdaad, ach, de mensen die op deze game wachten, kopen hem toch wel rond deze tijd. Ik wacht gewoon de reviews af.

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Gratis is een goede zaak zeg, vraag me toch eigenlijk af waarom ze dat doen

 3.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  slotje

 4.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @afca-yuri:
  Dat doet Bioware bijna altijd, gratis DLC. En bij ME1 was de DLC op de X360 niet gratis, maar omdat de PC zoveel buggs had en zolang duurde hadden ze hem als “vergoeding” gratis voor de PC beschikbaar gemaakt.