http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ae48502779d4.jpg

Afgelopen donderdag was ik samen met Richard in Antwerpen op perstrip voor de nieuwe Ratchet and Clank Future: A Crack in Time. Hier konden we niet alleen de game even aan de tand voelen, maar ook kregen we kans om de schrijver TJ Fixman en community manager James Stevenson van Insomniac Games te interviewen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ae485bfeb1ad.jpg

’s Morgens vroeg moesten we verzamelen bij het Centraal Station Utrecht, om vanuit daar met een door Sony gehuurde bus naar Antwerpen te gaan. We hadden eerst moeite om de verzamelplek bij Multicopy te vinden, maar na een telefoontje met de PR-heren van Sony wisten we al snel dat we bij de ABN-Amro rechtsaf moesten, in plaats van rechtdoor. We waren niet de enige die enkele minuutjes te laat waren, gelukkig maar want je wilt natuurlijk niet dat mensen op jou moeten wachten.

Om 11 uur was het tijd om de weg op te gaan, richting het ó zo prachtige Belgische Antwerpen. Al snel kwamen we er echter achter dat het nog wel even ging duren, gezien de ellenlange files op de weg (het A-nummertje is mij even ontschoten) bij Breda. Ook in België was het raak, blijkbaar wou iedereen op de donderdagmiddag ineens massaal uit lunchen of zo, want zoveel auto’s waren er wel op de weg.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ae486c6a0fcd.jpg

Na een kleine introductie van Insomniac Games hadden we maar liefst drie uur de tijd om de game te spelen, we waren namelijk als één van de laatsten aan de beurt om te interviewen. Natuurlijk hoorde bij het gamen het nodige bier, en de catering hield dan ook al snel de flesjes Carlsberg tevoorschijn. Maar bier op een lege maag? Dat kan natuurlijk niet, vandaar dat we ook konden genieten van vele hapjes. Zoals brownies, mousse in een glas met advocaat, cake en luxe broodjes.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ae48722e7bb7.jpg

We hebben overigens echt een heel tof interview gehad met de heren van Insomniac, en behalve dat het tof gesprek was hebben we enkele leuke antwoorden weten te krijgen. We vroegen ze (natuurlijk) ook nog even hoe het zat met Resistance 3, maar het enige wat we daar als antwoord op kregen was de welbekende ‘no comment’. Het interview vindt je waarschijnlijk volgende week hier op PS3-Sense.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ae490cc2c47a.jpg

Na het interview was het tijd om naar huis te gaan, het was een lange dag die werd afgesloten met een leuke goodiebag. Deze PlayStation Store tas was gevuld met voor ieder drie games en een Ratchet and Clank T-Shirt. Al met al een geslaagde dag!