We zijn blij om jullie te kunnen verkondigen dat we een nieuwe artikelreeks zullen starten op PSX-Sense, genaamd: “Het Nostalgie Kwartier”. Denk hierbij aan een soort “retro specials”, waarin wij een spel of een gehele franchise zullen doornemen en terugblikken op wat het voor ons betekent heeft, wat de game(s) zo geweldig maakte en meer. Dit kan zeer verschillen per redacteur, dus verwacht iedere keer een net iets andere insteek. In de eerste editie hoop ik je mee te nemen naar het verleden, om specifieker te zijn, het jaar 1998. Misschien heb je nu al een idee gekregen waar deze eerste editie over zal gaan door deze en de bovenstaande hint.

Wij hopen jullie mee te kunnen nemen in onze zeeën van nostalgie en nodigen jullie uit om je zegje te komen doen in de reacties beneden. Zo kun je ook suggesties doen voor een game of franchise die jij graag besproken zou willen hebben, misschien heeft één van onze redacteuren daar net toevallig affiniteit mee.

Veel leesplezier op de nostalgische trip waar we jullie ongeveer eens in de twee weken in het weekend op hopen te sturen. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt!