Onderstaande artikel graag nemen met een sneeuwschep zout. Een Deense retailer heeft in zijn assortiment de game Grand Theft Auto V opgenomen voor de Xbox One. Daarbij staat tevens vermeld dat de aankondiging hiervan op een later tijdstip zal plaatsvinden en dat pre-orders al wel worden aangenomen. Zodra het product voor handen is wordt deze gelijk verstuurd.

Uit de industrie komen de laatste tijd geregeld geruchten dat een GTA V voor next-gen machines in ontwikkeling is, tot op heden is er met een geen enkel bericht daar notie over gegeven door Take Two. Kan dit een schaamteloze promotiestunt zijn van de webwinkel genaamd Cool shop of hebben ze echt een vooruitziende blik? Als een game als GTA V naar Xbox One zou komen, dan mogen we toch zeker ook wel veronderstellen dat hij de PS4 zal aandoen?

De komende E3 zal wellicht ook geen uitkomst bieden aangezien Take Two geen booth zal hebben op de beursvloer. Toch zullen ze niet helemaal absent zijn. In een van de vele vertrekken van het gebouw zullen ze wel diverse afspraken hebben gepland staan met mensen uit de industrie, maar ze zullen zeker niet op de vloer te vinden zijn.