Nieuwe Fuse trailer laat strategische ‘tips and tricks’ zien

Fuse ligt al heel snel in de winkels, over 3 dagen al om precies te zijn. Ontwikkelaar Insomniac Games ziet dit als de uitgelezen kans om nog even een extra gave trailer vrij te geven, waarin een hoop verschillende tactieken en wapens te zien zijn.

Je zal een groot gedeelte van de game je concentreren op het maken van originele ‘weapon combo’s’, vooral als je goed samenspeelt als een team. Je kan bijvoorbeeld met het personage Izzy eerst een groepje vijanden kristalliseren, waarna Jacob, een ander personage in het team,  ze volpompt met een zogenoemd ‘Arc Shot’, waardoor ze ontploffen. Het ziet er net zo leuk uit als dat het klinkt en doet een beetje denken aan het scoresysteem van Epic Games’ Bulletstorm.

Fuse kreeg een tijdje wat negatie reacties over zich heen. Dit kwam met name door de overstap op een nieuwe naam, van Overstrike naar Fuse. Ook de vlak daarna vrijgegeven boxart werd niet goed ontvangen. Maar, er is nog steeds hoop voor de game. In de preview van mijn collega Lennard is te lezen dat de game vooral in coöp erg vermakelijk is. De vraag is alleen of de game in zijn totaliteit net zo leuk is. We hoeven niet lang meer te wachten om die vraag beantwoord te krijgen.

Boxshot Fuse

Fuse

Releasedatum:
30-05-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2400 XP
  peyj's avatar

  Deze game lijkt me dus niet veel aan.. Niet echt mijn type shooter.

 2.    1320 XP
  nis156's avatar

  Ziet er opzich niet slecht uit.
  Maar ik ga hem niet halen.

 3.    406 XP
  1shot1kill's avatar

  @nis156: hahaha XD Wauw

 4.    8516 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Het is wel heel zuur dat ze Xbox gameplay laten zien. Bij mij is Insomniac wel een beetje uit de gratie. De game ziet er netjes uit maar niet erg bijzonder. Dat bijzondere gevoel met hun eerdere games is wel een beetje weg. De EA behandeling zal Insomniac misschien niet helemaal in hun voordeel uitpakken….. Heel jammer. 🙁

Eerste scores Fuse zijn erg matig tot oké
Fuse krijgt een launch trailer
Preview: Fuse – In coöp knalden we er flink op los