Borderlands graphics vergelijking video

Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van graphic vergelijking video’s. De verschillen zijn vaak erg klein tot niet aanwezig en meestal zorgen dit soort video’s altijd voor ophef en meer rivaliteit tussen de consoles. Zo ook het geval met Borderlands. De game ziet er op beide consoles exact hetzelfde uit, maar wel met één klein verschil dat meteen te zien is aan het begin van de video.

Borderlands is een game die loopt op de Unreal engine 3 en textures laden op deze engine nogal langzaam, Batman: Arkham Asylum had hier bijvoorbeeld ook last van. In deze video is echter duidelijk te zien dat de PS3 versie van Borderlands de textures iet wat sneller laad dan de Xbox 360 versie. Een klein verschil, maar het is wel makkelijk op te merken. Natuurlijk is de game precies hetzelfde voor beide consoles, dus dit heeft uiteraard geen invloed op de spelervaring van de game.

9 reacties

 1. Anoniem -   
  82.74.101.201 (Niet geregistreerd)'s avatar

  volgens mij hebben de meeste ontwikkelaars de consoles wel door dus ze weten hoe ze er mee om moeten gaan dus veel verschil zul je denk ik niet vinden.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  mwah als ik echt fanboy wil spelen kan ik zeggen dat de grond soms beter uitziet op de ps3… 😛

 3.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Weinig Verschil alleen de PS3 heeft idd mooiere grond

 4.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  PS3 is net iets scherper voor mijn gevoel en heeft meer details als ze gaan inzoomen 😉 Maar dat verschil is echt heeeeel minimaal 😉

 5.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  @Myx: Ook en de schaduw bij dat gebouw waar ze ook nog op in zoomen, die ziet er realistischer uit op de PS3. Voor de rest zag ik geen verschil. En in het begin inderdaad.

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  @bardfielt:
  Helemaal wat ik ook dacht..

 7.    84 XP
  killer's avatar

  Ik snap niet waarom mensen zo bezig houden om multiplatform te vergelijken tussen de 360 en de PS3, we weten allemaal dat op multiplatform beter op de 360 presteert.

  Dat ene net een beetje mooier of net iets minder mooi hebben we geen zak aan, die gasten moeten gewoon meten met echte 360 exclusieve en de PS3 exclusieve, dan weet je ook meteen dat de meeste PS3 exclusieve games de 360 exclusieve in high heaven schopt.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Weinig verschil idd. Maar blijft leuk om te zien dat ps3 beter is 😉

 9.    369 XP
  matthijs222's avatar

  tog weinig verschil… toen ik dit topic zag had ik iets spectaculairders verwacht…