De monsters uit Dragon Age: Origins in beeld gebracht

Als er één titel uitkomt die je zeker in de gaten moet houden dan is het wel Dragon Age: Origins. Deze game wordt ontwikkeld door de talentvolle ontwikkelaar Bioware. Bioware is verantwoordelijk voor toppers als Knight of the Old Republic en Bhaldur’s Gate. Dragon Age is de spirituele opvolger op die laatste titel. Bioware staat vooral bekend om de vele verschillende keuzes die je kan maken in hun games. Zo krijg je ook in Dragon Age een flink aantal gesprek keuzes en reacties die je kan geven op bepaalde situaties.

Er zijn al flink wat trailers verschenen van de game. Zo is er ook vandaag een trailer uitgekomen waarin we een kijkje achter de schermen mogen nemen en kunnen zien hoe de monsters in Dragon Age: Origins worden gemaakt. De game ziet er fantastisch uit en hetzelfde geldt voor de monsters. Dragon Age: Origins zal vanaf 19 november verkrijgbaar zijn voor de PS3.

2 reacties

 1. Anoniem -   
  213.84.78.108 (Niet geregistreerd)'s avatar

  De game zal een gelijktijdige release kennen met de pc en xbox 360 versie.
  Dit is bevestigd door Bioware en EA. Zojuist de limited collectors edition besteld voor de PS3 in Canada. Heb ik hem wel wat later, maar goed het is het wachten waard.

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Niet mijn genre, maar ziet er goed uit. Blijft leuk om te zien hoe ze het maken