Wargaming gaat eerste game voor consoles onthullen op de E3

Wargaming, bekend van free-to-play MMO’s World of Tanks en World of Warplanes, heeft bekend gemaakt dat zij op de E3 hun eerste game voor de console gaan onthullen. De game is ontwikkeling bij Wargaming West, wat voorheen Day 1 Studios was. Eerder dit jaar werd deze studio voor een slordige 20 miljoen dollar aangekocht door Wargaming.

De studio werkte eerder aan F.E.A.R 3 en Fracture. Gezien het genre waar ze zich toen mee bezig hielden kan het dus weleens een first-person of third-person MMO shooter worden, maar dat is nog afwachten. Het lijkt er verder op dat de game voor de huidige generatie zal verschijnen, want de baas van Wargaming, Victor Kislyi, gaf vorige maand al aan dat ze nog niet werken aan een PlayStation 4 titel.

 1.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  Ik hoop een goede third-person shooter 🙂

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Miss World of Tanks PC Port, met cross play tussen PS4 en PC! 🙂

 3.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  Al sinds ik begon met WoT leek het me geweldig deze op de consoles te spelen (Tanks op een 42″ scherm FTW! XD) Als dit inderdaad gaat gebeuren ben ik zo blij! Graag wel met account-sharing van de PC versie, dus zelfde tanks credits en gold, maar cross-play lijkt me niet handig omdat je op de PC veel preciezer te werk kan gaan en je dus altijd een nadeel hebt op de console

 4. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  ik hoop dat World of Tanks naar de PS3 en PS4 komt.

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @yannickvanloon: ps3 zou je bedoelen:p ze maken geen games voor ps4 op dit moment