The Last of Us krijgt single- en multiplayer DLC


Over twee weken ligt The Last of Us in de winkels en dit belooft een fantastische game te worden. Op dit moment hebben Sony en Naughty Dog enkel informatie vrijgegeven evenals beelden van de singleplayer. De game bevat echter ook een multiplayer, maar daar weet eigenlijk helemaal niemand wat van.

Met een release over twee weken is het toch wel tijd om de multiplayer te onthullen en dit zal gelukkig niet lang meer duren. Zodra we daarover meer horen lees je het hier. Wel hebben we details voor je over wat de plannen voor de downloadbare content zijn.

In totaal zullen er drie pakketten gaan verschijnen en deze zijn zowel voor de single- als multiplayer. Eén van de drie pakketten zal singleplayer content zijn en dit is als aanvulling op het verhaal van de game bedoeld, aangezien er blijkbaar meer te vertellen is dan wat je in de game te horen en zien krijgt.

De andere twee pakketten zullen op de multiplayer gericht zijn. Deze pakketten zullen onder andere nieuwe maps bevatten alsook andere uitbreidingen. Dit zullen wellicht nieuwe personages en meer zijn.

Boxshot The Last of Us

The Last of Us

Releasedatum:
14-06-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    44 XP
  miran150's avatar

  ik ben benieuwd naar de multiplayer!

 2. Anoniem -   
  Chris's avatar

  Kan niet wachten gisteren nog snel de joel edition gepreorderd

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Nice! Kan echt jet wachten

 4. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  ik hoop dat er ook Splitscreen Co-Op mode bevat maar ik denk het niet jammer.

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ben wel benieuwd naar de single player content, want dan heb je de game uitgespeeld en dan komt er nog een soort mini vervolg.

 6.    158 XP
  Waspoeder's avatar

  Ben benieuwd naar de SP
  MP gaat hier maar een keer of 2 a 3 opgestart worden denk ik. MP gaat zo snel vervelen